Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Δήμητρα Ζέρβα έπειτα από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία της.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω μιας ανάρτησής του στο Instagram, ενημερώνοντας ότι η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή (17/5).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

«Ακόμα ένα θλιβερό νέο.. Ακόμα μια θλιβερή αποχώρηση όπως ενημέρωσε η αδελφή της μέσω ανάρτησης της.. Μια γλυκιά μας συνάδελφος, ένα ταλαντούχο πλάσμα του θεάτρου μας, ένα γελαστό κορίτσι μας άφησε τόσο νωρίς μετά από μια δύσκολη περιπέτεια υγείας. Η Δήμητρα Ζέρβα δεν είναι πια κοντά μας… Θα την αποχαιρετήσουμε την Παρασκευή στις 12.30 από το κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων.. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Δήμητρα και ειλικρινή συλληπτήρια από όλους μας στους οικείους σου» έγραψε, ενώ λίγο νωρίτερα η αδερφή της άτυχης ηθοποιού η οποία χρησιμοποίησε το προφίλ της για να ανακοινώσει το δυσάρεστο γεγονός.

«Είμαι η αδερφή της Δήμητρας και επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος, σας ενημερώνω ότι μας άφησε και πήγε σε καλύτερα πεδία στο άπλετο φως. Ο αποχαιρετισμός θα γίνει την Παρασκευή 17/05/2024 στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων στις 12:30 το μεσημέρι» έγραψε.

«Κοριτσάκι μου. Πώς να σε αποχαιρετήσω… Πώς να το δεχτώ… Η Δήμητρα Ζέρβα Zerva Demetra  ένα πλάσμα θησαυρός, ταλαντούχο απ’ την κορφή μέχρι τα νύχια. Ηθοποιός, ερμηνεύτρια, καλλιτεχνάρα παντού. Γνωριστήκαμε και συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά στη Μέδουσα με τον Γιώργο Μαρίνο. Από τότε η φιλία και η αγάπη μας κράτησε όλα αυτά τα χρόνια. Το πάλεψε το χτικιό με γενναιότητα, αξιοπρέπεια και χιούμορ. Σήμερα πέταξε… Νιώθω συντριβή…» έγραψε η φίλη και συνάδελφος της τραγουδίστριας, Πέννυ Ξενάκη.


Η Δήμητρα Ζέρβα γεννήθηκε στην Αυστραλία και ήταν ηθοποιός και τραγουδίστρια. Σπούδασε θέατρο, μουσική και χορό, σημειώνοντας μία αξιόλογη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Διαβάστε επίσης:

Μενίδι: «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά» φώναζε η κόρη του θύματος – Άφαντος ο 50χρονος (Photos/Videos)

Πέραμα: Οργή και αντιδράσεις για τον Δήμαρχο που… ψέκασε ρομά με υδροφόρα και έγραψε «Θα ξεβρωμίσουμε ή θα χολεριάσουμε» (videos)

Χανιά: Πέθανε σε ηλικία 119 ετών η γηραιότερη γυναίκα της χώρας – Ποια ήταν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέθανε, Δήμητρα Ζέρβα,pethane, dimitra zerva