Παπακαλιάτης για Maestro: «Ξέρω το φινάλε, αλλά δεν το έχω γράψει ακόμη»

Λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης σεζόν του Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το καστ της σειράς έκαναν δηλώσεις και μίλησαν για τα επεισόδια της σειράς.

Μεταξύ άλλων, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς, είπε στο «Πάμε Δανάη» ότι δεν έχει γράψει ακόμη το απόλυτο φινάλε της ιστορίας.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η σειρά στα έξι νέα επεισόδια του Maestro. «Στο ‘Maestro’ ξεκινάμε από εκεί που είχαμε μείνει, βλέπουμε

τη συνέχεια και πώς οι ήρωες αντιμετωπίζουν το έγκλημα και πώς η Σοφία που είναι και η κεντρική αφηγήτρια του επεισοδίου, η μάνα, πώς διαχειρίζεται αυτό που συμβαίνει στο παιδί της» λέει.

«Αν θέλεις, με έναν τρόπο ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο… πώς να διαχειριστούν όλο αυτό που έγινε, αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις. Γιατί διαλύονται τα δυο αγόρια, η Κλέλια κι εγώ έχουμε επίσης διαλυθεί. Γενικά είναι ένα δύσκολο επεισόδιο 75 λεπτών, γιατί είναι σαν ταινία. Για όλους η μητέρα έχει μια μεγάλη σημασία στο επεισόδιο» συνεχίζει.

«Το απόλυτο φινάλε δεν το έχω γράψει ακόμα, ξέρω ποιο θα είναι αλλά το έχω αφήσει και το κρατάω επίτηδες», λέει ο δημιουργός της σειράς.

Ο Ορέστης Χαλκιάς, ο τηλεοπτικός Αντώνης, δίνει κι εκείνος το στίγμα της συνέχειας για τον ήρωά του. «Αυτό το έγκλημα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε αυτό τον άνθρωπο. Κακά τα ψέματα αυτός που το διαπράττει σηκώνει το μεγαλύτερο φορτίο και κάπως αναγκάζεται να τα αφήσει πίσω του και να φύγει» αναφέρει. «Η Κλέλια συνέχεια ρωτάει και υποπτεύεται πράγματα, απλά δεν μπορεί να της περάσει από το μυαλό γιατί είναι έτσι ο αδερφός της, μέχρι που λογικά θα το μάθει κάποια στιγμή», συμπληρώνει.

«Στον δεύτερο κύκλο θα υπάρξει μια ρήξη μεταξύ του Σπύρου και του Αντώνη, σίγουρα. Γιατί πρέπει να διαχειριστούν όλο αυτό που συνέβη και αυτό δεν είναι εύκολο» λέει από την πλευρά του ο Γιώργος Μπένος.

«Η σκηνή που με συγκίνησε είναι μια σκηνή με τον πατέρα μου και εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι ο ρόλος του Σπύρου δεν είναι μόνο η λύτρωση που νιώθει από τον θάνατο του πατέρα του. Μπαίνει και σε ένα άλλο μονοπάτι να σκεφτεί, τι λάθος μπορεί να έκανε ώστε να μην είναι ο σωστός γιος», συμπληρώνει. 

Η Μαρία Καβογιάννη αναφέρει από την πλευρά της για τον ρόλο της στο Maestro: «Η Μαρία προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί, να βρει τις ισορροπίες της, να κερδίσει τον χρόνο της, να βοηθήσει το παιδί της».

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: «Δεν θα παρακαλέσω κανέναν για να ξαναπάω Eurovision – Ίσως κάποιος δεν με θέλει λόγω συμφερόντων» (Videos)

Ελένη Γερασιμίδου: Πέρασα εγκεφαλικό πριν λίγο καιρό – Έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό (Video)

Μαρίνα Σάττι: Nο18 στο Viral 50 του Spotify το «Ζάρι» – Ξεπέρασε την Τέιλορ Σουίφτ στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπακαλιάτης, Maestro, Ξέρω,papakaliatis, Maestro, xero