«Κλείδωσαν» τα ντιμπέιτ Μπάιντεν – Τραμπ σε CNN και ABC

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έριξε το γάντι την Τετάρτη, προκαλώντας ευθέως τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σε όχι ένα, αλλά δύο ντιμπέιτ.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ, ο επικρατέστερος υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, πρόκειται να αναμετρηθούν σε προεδρικό ντιμπέιτ του ABC News τον Σεπτέμβριο.

Ο Τραμπ και ο Μπάιντεν δήλωσαν ότι συμφώνησαν και οι δύο σε ένα ντιμπέιτ στα στούντιο του ABC News στις 10 Σεπτεμβρίου.

Πριν από αυτό,

θα συμμετάσχουν σε μια συζήτηση στο CNN στις 27 Ιουνίου στην Ατλάντα. Τα ντιμπέιτ προγραμματίστηκαν ώρες αφότου ο Μπάιντεν προκάλεσε την Τετάρτη τον πρώην πρόεδρο Τραμπ σε δύο αντιπαραθέσεις.

Μέσα σε λίγες ώρες, το CNN ανακοίνωσε μέσω δελτίου τύπου ότι θα φιλοξενούσε το πρώτο ντιμπέιτ στις 27 Ιουνίου στη βασική πολιτεία της μάχης για την προεδρία, τη Τζόρτζια – όπου ο Τραμπ παραμένει υπό ποινική δίωξη για απόπειρα παρέμβασης στα αποτελέσματα των εκλογών του 2020.

NEWS: CNN puts out press release
Debate in Georgia, June 27, 9pm.
No audience.
Moderators tbd.
"CNN will host an election debate between President Joe Biden and former President Donald J. Trump on June 27, 2024 at 9pm ET from the crucial battleground state of Georgia." pic.twitter.com/dR74Q9VVLB

— Alex Thompson (@AlexThomp) May 15, 2024

Τόσο ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν όσο και ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποδέχθηκαν και οι δύο πρόσκληση από το CNN για συζήτηση στις 27 Ιουνίου, μια ιστορικά πρώιμη αναμέτρηση που θα δώσει τον τόνο για τους τελευταίους μήνες της εκστρατείας του 2024.

Ο Μπάιντεν πρότεινε νωρίτερα στον Τραμπ να διεξαχθούν δύο τηλεοπτικές συζητήσεις τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, μια προσφορά που ο Τραμπ αποδέχθηκε μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα του, Truth Social.

Ο Τραμπ ζήτησε περισσότερες από δύο τηλεμαχίες – και μια πολύ μεγαλύτερη αίθουσα στον χώρο της τηλεμαχίας «για να υπάρξει ενθουσιασμός».

Ο Μπάιντεν αργότερα είπε ότι είχε αποδεχτεί την πρόσκληση για debate τον Ιούνιο από το CNN και το Fox News μετέδωσε ότι ο Τραμπ τόνισε ότι σκόπευε να κάνει το ίδιο.

I’ve received and accepted an invitation from @CNN for a debate on June 27th. Over to you, Donald. As you said: anywhere, any time, any place.

— Joe Biden (@JoeBiden) May 15, 2024

«Έλαβα και αποδέχτηκα μια πρόσκληση από το @CNN για μια συζήτηση στις 27 Ιουνίου. Σε σένα, Ντόναλντ. Όπως είπες: οποτεδήποτε, οπουδήποτε», είπε ο Μπάιντεν σε ανάρτησή του στο X.

Ο Τραμπ είπε αργότερα στην Κέιτλαν Κόλινς του CNN: «Η απάντηση είναι ναι, θα δεχτώ».

Διαβάστε επίσης:

«Μεταξύ ζωής και θανάτου» ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο μετά την απόπειρα δολοφονίας (Videos)

Σλοβακία: Σε σοκ οι Ευρωπαίοι ηγέτες από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρόμπερτ Φίτσο

Ρόμπερτ Φίτσο: Φιλορώσος λαϊκιστής και πιστός σύμμαχος του Όρμπαν – Ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλείδωσε, Μπάιντεν – Τραμπ, CNN,kleidose, bainten – trab, CNN