Η θερμή αγκαλιά Στέφανου – Κουρέτα στο θυρόφραγμα Κάρλας (Video)

Θερμή υποδοχή με μια αγκαλιά επιφύλαξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος περιοδεύει στις πληγείσες περιοχές της Κάρλας και τα χωριά του Δυτικού Πηλίου.

«Σε φέραμε εδώ για να δεις ποια είναι η κατάσταση», είπε ο Περιφερειάρχης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και του έδειξε την περιοχή στην οποία έχει εγκλωβιστεί το νερό στην Κάρλα πλημυρίζοντας περιουσίες αγροτών. Πρόκειται για 10 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού τα οποία αφού επισκευαστεί το αντλιοστάσιο της περιοχής,

τα οποία θα αντληθούν σε περίπου ένα μήνα.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Κασσελάκης δήλωσε:

«Να ευχαριστήσω τον αγαπητό Δημήτρη που με φιλοξενεί στην αγαπημένη μου Θεσσαλία. Όπως γνωρίζουν όλοι εδώ από την πρώτη στιγμή μετά την καταστροφή έχω βρεθεί προσωπικά στο πλευρό σας, ξέρω τις μεγάλες αδικίες που βιώνετε, ξέρω ότι έχει παγώσει ο χρόνος για πολλούς από εσάς, δεν πρόκειται να σας ξεχάσουμε θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Δημήτρη και την ομάδα του για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν σε σχέση με την αποκατάσταση των ζημιών. Υπάρχει ακόμα δρόμος να διανύσουμε, πρέπει οι οικογένειες που έχουν πληγεί να λάβουν τις αποζημιώσεις τους, πρέπει να έχουμε τις επισκευές στα κτίρια, πολλές οικογένειες αυτή τη στιγμή δεν έχουν εισόδημα και πρέπει να υπάρξει μια μέριμνα, είναι πολλά που πρέπει να γίνουν ώστε οι άνθρωποι εδώ να αισθανθούν μια ασφάλεια.

Το βασικό για τη δική μας φιλοσοφία είναι ότι αυτοί οι συμπολίτες μας εδώ δεν είναι αριθμοί, είναι ψυχές και καμία ψυχή δεν πρέπει να μείνει πίσω στην πατρίδα μας. Εδώ από το γεωγραφικό και παραγωγικό κέντρο της χώρας μας αρχίζουμε ακόμα μια κινηματική περιοδεία με τον κόσμο, τους συμπολίτες μας, για να αφουγκραστούν τα μηνύματα μας πριν από τις ευρωεκλογές, πράγμα που θα συνεχίσουμε και μετά».

Διαβάστε επίσης:

Μαρέβα Μητσοτάκη – Η τρυφερή ανάρτηση για τα παιδιά της: «Ολόκληρος ο κόσμος μου… Σας αγαπώ»

Ανδρουλάκης: «Θα σου επιστρέψουμε καθαρά τα ταπεράκια»- H ανάρτηση για την γιορτή της Μητέρας

Αναπάντεχες συναντήσεις: Όταν η Αυγέρη έπεσε πάνω σε Σακελλαρίδη και Πέρκα

Keywords
Τυχαία Θέματα