Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Συγκλονίζουν οι συγγενείς της 40χρονης – «Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί, της είχε βάλει το κεφάλι σε κουβά με χλωρίνη» (video)

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις των συγγενών της 40χρονης, που δολοφονήθηκε στο Μενίδι από τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

«Κάθε βδομάδα ήμασταν στην αστυνομία. Τον κρατούσαν μία ημέρα, την επόμενη τον βγάζανε. Εμείς το ζούμε αυτό συνέχεια. Πήγε να επιτεθεί με μαχαίρι στον αδερφό μου, του έκανε μήνυση. Και την ανιψιά μου έχει απειλήσει και τον αδερφό μου και εμένα, όλη την οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 40χρονης.

Στη συνέχεια η σύζυγος του αδερφού του θύματος επιβεβαίωσε αναφορά δημοσιογράφου, λέγοντας: «Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί, στην κόρη

της, της είχε βάλει το κεφάλι της μέσα σε κουβά με χλωρίνη».

«Αυτός έπινε, ήταν αλκοολικός. Όταν έπινε νόμιζε ότι όλοι τον αδικούσαν», συνέχισε ο αδερφός της 40χρονης.

«Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό. Την παρακολουθούσε, την απειλούσε. “Θα σας σκοτώσω όλους και τα παιδιά”, έλεγε. Πολλές φορές έσπρωχνε και τη μικρή και τον μικρό τον είχε χτυπήσει», είπε ακόμη.

«Η αδερφή μου ήταν τρεις ώρες νεκρή στον δρόμο, πέρασαν τόσα περιπολικά και δεν σταμάτησε ούτε ένας να πει “κάτσε, τι γίνεται εδώ;”. Εμείς ζητάμε δικαιοσύνη και να είναι η τελευταία κοπέλα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Παραγωγοί μηνύουν Αγοραστό, Κικίλια και Τριαντόπουλο για τις πλημμύρες

Δημήτρης Σταρόβας: Το ιδιόχειρο σημείωμα του καλλιτέχνη μέσα από το νοσοκομείο (Video)

Αττική οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο λόγω εργασιών συντήρησης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Μενίδι, Συγκλονίζουν, 40χρονης – Όταν,gynaikoktonia, menidi, sygklonizoun, 40chronis – otan