Ένα συγκινητικό ταξίδι στο χρόνο με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ένα ταξίδι στον χρόνο και μαζί στην πολυσχιδή προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου, του μεγάλου πολιτικού ηγέτη που σφράγισε με την προσωπικότητά του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση με θέμα «Ο Ανδρέας μέσα από τα μάτια των παιδιών του», που διοργάνωσε το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου , την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο στο Ηράκλειο

Κρήτης .

Μέσα από την προβολή σπάνιου οπτικοακουστικού υλικού και τις αφηγήσεις του Πρώην πρωθυπουργού και Προέδρου του Ιδρύματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου και του Ευρωβουλευτή Νίκου Α. Παπανδρέου, ήρθαν στο προσκήνιο ξεχωριστές στιγμές για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και την εποχή του.

Οι δυο συνομιλητές, μοιράστηκαν με το κοινό, ανέκδοτες ιστορίες και προσωπικές αναμνήσεις από τον πατέρα τους, παρέχοντας έτσι μια μοναδική εικόνα του, πολύ πέραν των δημόσιων και πολιτικών του ρόλων και ρίχνοντας φως στις προσωπικές και οικογενειακές διαστάσεις της ζωής ενός από τους πιο επιδραστικούς και σημαντικούς πολιτικούς της νεότερης ιστορίας της χώρας μας.

Αναφέρθηκαν δε, εκτενώς, στις αξίες και τις πεποιθήσεις που μοιράστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την οικογένειά του, καθώς και στον αντίκτυπο αυτών στην πολιτική του καριέρα και την κληρονομιά του στην ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για «Ευαγγελισμό»: «Μία κυβέρνηση για VIP – Άλλοι σε λίστα αναμονής και άλλοι σε λίστα «απόλυτης προτεραιότητας»

Νίκος Ανδρουλάκης: «Στόχος μας είναι η μακροπρόθεσμη ευημερία του λαού – Στόχος της ΝΔ είναι η εξουσία για την εξουσία»

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ εργαλειοποιεί προσωπικά δεδομένα προς άγρα ψήφων – Το πρόστιμο για τη διαρροή συνιστά προειδοποίηση

Keywords
Τυχαία Θέματα