Tι γύρευε η αλεπού στο… Γαλάτσι; Χάζεψαν ακόμα και οι γάτες (Video)

Mια αλεπού που φαίνεται να είχε χάσει τον δρόμο της.

Εθεάθη έξω από μία πολυκατοικία στην περιοχή της Γκράβας, κοντά στο Γαλάτσι, και ήρθε σε μία άβολη συνάντηση με έναν σκύλο και μία γάτα.

Χρήστης του TikTok κατέγραψε με βίντεο την απρόσμενη συνάντηση, που μοιάζει να βγήκε από μύθο του Αισώπου.

Η αλεπού φαίνεται να χαλαρώνει αμέριμνη στα σκαλιά της εισόδου του κτηρίου, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ήταν ακόμα ο σκύλος του TikToker, και δυο γάτες της γειτονιάς.

@joxeno_ Αλεπου στην γκραβα
#gr #fy ♬ Pedro – Jaxomy & Agatino Romero & Raffaella Carrà

Σκύλος, γάτες και αλεπού έχουν μείνει να κοιτούν το ένα το άλλο, μην ξέροντας τι να κάνουν, ενώ το βίντεο δεν δείχνει την κατάληξη της «αναμέτρησης».

300 είδη άγριων ζώων στην Αθήνα

Τουλάχιστον 300 είδη άγριων πουλιών, φίδια -τα περισσότερα ακίνδυνα- και νυχτερίδες έχουν εντοπιστεί μέσα στον αστικό ιστό της Αθήνας.

Ζώα όπως οι αλεπούδες συναντώνται πλέον σε όλη την Αττική, ακόμη και μέσα στις πολύβουες αστικές γειτονιές – όπως είναι το Γαλάτσι.

Οι αλεπούδες είναι φαινόμενο των τελευταίων χρόνων και πλέον συμπεριφέρονται σαν αδέσποτες γάτες. Η πόλη αποτελεί ασφαλές καταφύγιο για πολλά είδη άγριων ζώων, όπως λένε ειδικοί.

Έχει χώρους για να κρυφτούν, σκουπίδια για να βρουν την τροφή τους, καθώς και άφθονες ζωοτροφές που τοποθετούν οι φιλόζωοι για σκύλους και γάτες.

Επίσης, έχει θηράματα για αρπακτικά, δεν έχει πολλούς άρπαγες και φυσικά ενώ μέσα στην πόλη δεν επιτρέπεται το κυνήγι.

Φυσικά παίζει ρόλο και το γεγονός ότι τα περιαστικά δάση της Αττικής (στην Πάρνηθα, αλλά παλαιότερα και σε Πεντέλη και Υμηττό) έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Kορυδαλλός: Φωτιά σε υπόγειο λυκείου

Λαμία: Καταγγελία 19χρονης για βιασμό και revenge porn από ζευγάρι που την μέθυσε

Νέα Σμύρνη: Σκύλος δάγκωσε μωρό 11 μηνών στο κεφάλι μέσα στην κούνια του

Keywords
Τυχαία Θέματα
… Γαλάτσι Χάζεψαν, Video,… galatsi chazepsan, Video