Mega: Πάει να εξελιχθεί σε «σχέση» το φλερτ με τη Φαίη Σκορδά

Εντόνως συζητείται στην τηλεοπτική πιάτσα ότι όσο καλή διάθεση και να υπάρχει μεταξύ ΣΚΑΪ-Φαίης Σκορδά η σχέση οδεύει προς την ολοκλήρωση του κύκλου της, όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα.

Ένας λόγος είναι το ισοζύγιο τιμής- απόδοσης της εκπομπής «Fay’s time». Ένας άλλος  λόγος είναι ο αναπροσανατολισμός του σταθμού στην ενημέρωση και στην κατάργηση ζωντανών ψυχαγωγικών και ενημερωτικοψυχαγωγικών εκπομπών από του χρόνου.

Το κανάλι πάντως προτείνει εκπομπή στη μεταμεσημεριανή ζώνη αλλά με αναπροσαρμογή απολαβών (προς τα κάτω).

Πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο θα φανεί το προσεχές διάστημα.

Στα υπόψη ότι στις 31 Ιουλίου, λήγει και τυπικά η σύμβαση συνεργασίας ΣΚΑΪ-Σκορδά.

Όσο συμβαίνουν αυτά, στο περιβάλλον του Mega υπήρξαν εξελίξεις και εμφανίστηκαν ευκαιρίες. Η Ελένη Μενεγάκη έπειτα από τρία χρόνια, ως γνωστόν δεν θα είναι στο Mega. Επίσης καταργήθηκε η εκπομπή «Mega Καλημέρα». Επομένως στο πρόγραμμα της σεζόν 2024-2025 υπάρχουν «οικόπεδα»- δυνητικά με τηλεθέαση- σε ζώνες «φιλέτα» στα οποία κάτι πρέπει να «αναγερθεί».

Φαντάζει πιο ρεαλιστικό το σενάριο Mega-Σκορδά να συμπορευθούν από τη νέα σεζόν, αν και έχουν γίνει και διερευνητικές και με τον ΑΝΤ1. Πάντως τα ραντεβού με στέλεχος του Mega που έχουν πραγματοποιηθεί είναι πάνω από δυο και το πιο πρόσφατο μέσα στα λίγα προηγούμενα 24ωρα.

Εφόσον η Σκορδά τα «βρει» στο οικονομικό με το κανάλι της Καλλιθέας η πρόταση που θα κομίσει θα τοποθετηθεί -με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα- στην πρωινή ζώνη. Αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό το σενάριο η εκπομπή «Πάμε Δανάη» θα μετακινηθεί, όπως λέγεται, στη μεταμεσημεριανή ζώνη.

Ενδεχομένως όσα συζητηθούν  μετά το Πάσχα να λειτουργήσουν σαν επιταχυντές εξελίξεων.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα ΠΟΣΠΕΡΤ-Αρχιεπισκοπής: Γιατί δεν μεταδόθηκε χθες η Ακολουθία του Νιπτήρος

Το αρχείο της ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του δημοσιογράφου Πάνου Γεραμάνη

Open: Πρεμιέρα της εκπομπής «Όσα (δε) λέμε» με καλεσμένο τον Στέφανο Κασσελάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mega, Φαίη Σκορδά,Mega, faii skorda