Eurovision: H εκπρόσωπος της Αρμενίας τραγουδά ρεμπέτικα και η Μαρίνα Σάττι χορεύει

Πάρτι κάνουν στις πρόβες της Eurovision οι εκπρόσωποι και η Μαρίνα Σάττι φαίνεται να ξεσηκώνει τους διαγωνιζόμενους στον ελληνικό ρυθμό.

Η ελληνική αποστολή έχει γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο για τους εκπροσώπους του Τύπου όσο και για τις υπόλοιπες αποστολές. Η Μαρίνα, φαίνεται αρκετά ανοιχτή και επικοινωνιακή και πλησίασε από την πρώτη στιγμή τους συνδιαγωνιζόμενούς της, μπαίνοντας στο κλίμα της μεγάλης γιορτής της Eurovision.

Διασκεδάζουν
μαζί οι εκπρόσωποι

Κατά τη διάρκεια της πρώτης πρόβας του «Ζαριού» μίλησε και με τον εκπρόσωπο της Ελβετίας, Nemo, ενώ σήμερα, στα παρασκήνια μετά τη δεύτερη πρόβα των αποστολών του δεύτερου ημιτελικού, η Μαρίνα γνωρίστηκε με τους Ladaniva, το συγκρότημα που εκπροσωπεί την Αρμενία.

Η Μαρίνα Σάττι όπως είναι γνωστό παντρεύει με αγάπη τα βαλκανικά στοιχεία στην ελληνική μουσική, ενσωματώνοντας την παράδοση στο μοντέρνο και μάλλον είχε πολλά να πει με τη Jaklin Baghdasaryan και τον Γάλλο Louis Thomas, που αποτελούν το γκρουπ. Μάλιστα, η πρώτη την εξέπληξε όταν απέδειξε ότι έχει εξαιρετική γνώση των ελληνικών.

Πώς; Άρχισε να τραγουδά ένα παλιό ρεμπέτικο τραγούδι ενθουσιάζοντας τη Μαρίνα, η οποία πήρε αμέσως το κινητό της για να τη βιντεοσκοπήσει!

Δείτε το story που ανέβασε η Μαρίνα Σάττι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την εκπρόσωπο της Αρμενίας να τραγουδά σε άπταιστα ελληνικά:

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Σάττι «ανταπέδωσε» με τον τρόπο της, αφού μπήκε στο χορό και χόρεψε το «Jako», το τραγούδι με το οποίο οι Ladaniva θα εκπροσωπήσουν την Αρμενία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

Διαβάστε επίσης:

Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάικι Ντέι «έσκασαν» στο κόκκινο χαλί ως «Beavis and Butt-Head»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Fake news ότι τα έβαλε με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές – Τι συνέβη με το βίντεο του ηθοποιού

Eurovision 2024: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι! (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα