ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ» του Jacque Fresco

ΠΑΝΓΑΙΑ: Ενωμένοι προς ένα BIOSιμο Μέλλον

Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ»

BIOS - Πειραιώς 84, Αθήνα

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 8:00 μ.μ.

H «Πανγαία ΑΜΚΕ» διοργανώνει την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Jacque Fresco "The best that money can't buy" σε ελληνική μετάφραση με τον τίτλο «Ό,τι αξίζει δεν κοστίζει», με την ευγενική φιλοξενία στο χώρο Cinematheque του....
ΒΙΟS, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 8:00 μ.μ.

Η έκδοση του βιβλίου αποτέλεσε για την Πανγαία έναν από τους πολύ βασικούς στόχους της, στα πλαίσια της ενημέρωσης της Ελληνικής κοινωνίας για το Venus Project και την Οικονομία βάσει Πόρων. Στο βιβλίο αυτό ο Jacque Fresco παρουσιάζει τις πρωτοπόρες και καινοτόμες προτάσεις του για έναν κόσμο βιώσιμο και ασφαλή, όπου η φτώχεια, οι στερήσεις, η πολιτική και ο πόλεμος μπορούν να βρεθούν για πάντα στο παρελθόν της ανθρώπινης εξελικτικής ιστορίας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα σύντομο video / χαιρετισμό από τον Jacque Fresco και την Roxanne Meadows. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύντομη εισαγωγική ομιλία από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Νικήτα Νικητάκο, υπεύθυνο για την επιστημονική επιμέλεια του βιβλίου. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Γιώργος Κοψιδάς και Γιώργος Κυριάκου, μετά την προβολή σύντομου video που αφορά το Venus Project, την Πανγαία και τις δράσεις της. Η εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του πρόεδρου της Πανγαία, Νίκου Φασόλα, για τα επόμενα σχέδια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις - απαντήσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα