H Δούρου απαντά για τα έργα στη Siemens: Λάθη κάνω, αμαρτωλή δεν είμαι

Έρευνα έχει διατάξει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σχετικά με το δημοσίευμα του περιοδικού Unfollow περί ανάθεσης έργων στην Siemens από την Περιφέρεια.

«Λάθη θα γίνουν, αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όσο είμαι Περιφερειάρχης υπογραφή που θα είναι ενάντια στο δημόσιο συμφέρον δεν πρόκειται να βάλω» υποστήριξε, μιλώντας στο περιφερειακό συμβούλιο....

Η Ρένα Δούρου απάντησε με αφορμή επερώτηση, που
κατέθεσε η παράταξη «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» αναφορικά με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο συγκεκριμένο περιοδικό σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης της Περιφέρειας Αττικής με τη Siemens για το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, υπό τον τίτλο ««Η Ρένα Δούρου κα η αμαρτωλή Siemens».

«Έχω διατάξει έρευνα η οποία αφορά και σε αιρετά πρόσωπα. Θα είστε όλοι γνώστες σχετικά με την έρευνα αυτή και αυτό θα γίνει πάρα πολύ σύντομα» είπε, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι στο Δημόσιο «έχουμε Υπηρεσίες που αυτονομούνται, έχουμε Διευθυντές που δεν ενημερώνουν συναρμόδιες Διευθύνσεις».

«Προσωπικά υπερασπίζομαι το Δημόσιο Τομέα, ο οποίος όμως πρέπει πρώτα από όλα ο ίδιος να αυτοπροστατεύεται» και ανακάλυψε ότι «έχουμε Υπηρεσίες που αυτονομούνται, έχουμε Διευθυντές που δεν ενημερώνουν συναρμόδιες Διευθύνσεις..

Στη συνέχεια άφησε να εννοηθεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του περιοδικού, υπογραμμίζοντας: «Το άρθρο, που ξεκινά διαχωρίζοντας ‘αδέκαστες’ με ‘αμαρτωλές’ πολιτικούς. Και παίρνοντας ως δεδομένο ότι η ‘αμαρτωλή’ έναντι της ‘αδέκαστης’ πολιτικού έχει περαιώσει μια αμαρτωλή διαδικασία».

Ενώ υποστήριξε ότι για το συγκεκριμένο άρθρο του περιοδικού, που δημοσιεύθηκε δυο ημέρες πριν από το δημοψήφισμα, «υπάρχουν αλλότριοι κεντρικο-πολιτικοί λόγοι που αυτό γράφτηκ
Keywords
Τυχαία Θέματα