Τρεις κανόνες ανάπτυξης των brands ορίζει η Kantar

Τρεις κρίσιμους παράγοντες για την ανάπτυξη των εμπορικών σημάτων, ως μέρους ενός πλαισίου λήψης αποφάσεων για τους marketers, εντοπίζει νέα μεγάλη ανάλυση της Kantar, «Blueprint for Brand Growth», η οποία βασίστηκε σε 6,5 δισ. δεδομένων, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι μάρκες που είναι σημαντικά διαφορετικές για περισσότερους ανθρώπους επιτυγχάνουν πέντε φορές μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά και παρουσιάζουν ουσιαστικό πλεονέκτημα στην αύξηση της διείσδυσης κατά τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι τρεις

μοχλοί ανάπτυξης που προβάλλει η Kantar είναι: Προδιαθέστε περισσότερους ανθρώπους – η δημιουργικότητα, η διαφήμιση και η εμπειρία φέρνουν ουσιαστική διαφορά, καθώς και νοητική διαθεσιμότητα για τα brands. Όταν η εκτέλεση γίνεται με τον βέλτιστο τρόπο, αυτό οδηγεί σε εννέα φορές μεγαλύτερο μερίδιο όγκου, δύο φορές υψηλότερη μέση τιμή πώλησης και τέσσερις φορές μεγαλύτερη πιθανότητα αύξησης του μεριδίου στο μέλλον.

Να είστε περισσότερο παρόντες – Η βελτιστοποίηση της διανομής, του «ταξιδιού» του πελάτη, της γκάμας, της συσκευασίας, της τιμολόγησης και των προωθητικών ενεργειών φέρνει επτά φορές περισσότερους αγοραστές. Βρείτε έναν νέο χώρο – Η καινοτομία που επικεντρώνεται στον εντοπισμό νέων χώρων (κινήτρων, περιστάσεων, κλπ) διπλασιάζει τις πιθανότητες ανάπτυξης μιας μάρκας.

(Πηγή: WARC)

Keywords
Τυχαία Θέματα