Sports Marketing Awards 2024: Η καινοτομία και η αριστεία στο «βάθρο» του αθλητικού marketing

Περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες, Αθλητές, καθώς και εκπρόσωποι Τύπου βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής των Sports Marketing Awards 2024, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων που αφορούσαν Clubs, Associations, Retail Brands, Events, Content for Sports, Sponsorships και Sports

Academies. Συνολικά, διακρίθηκαν 80 agencies, επιχειρήσεις, εταιρείες, δήμοι, φορείς και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς
Όσον αφορά στην απονομή των Grand Awards, η Active Media Group αναδείχθηκε «Marketing Agency of the Year», η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βραβεύτηκε ως «Sports Club of the Year» και η Novibet ως «Sports Brand of the Year».

Platinum διακρίσεις
Οι εταιρείες που κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητα που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: Stars Inc.11 – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών με την υποψηφιότητα Chaos | The trailer στην ενότητα Best in Sports Marketing | Clubs, Associations & Events, Novibet – ΠΑΕ Άρης με την υποψηφιότητα #noviolence: Κατά της οπαδικής βίας «Κάποιες φανέλες ματώνουν για τους λάθος λόγους» για την ενότητα Best in Sports Marketing | Retail Brands, Δήμος Πύλου-Νέστορος – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου – Costa Navarino – Activemedia Group με την υποψηφιότητα Navarino Challenge στην ενότητα Best Sports Events, Stars Inc.11 – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών με την υποψηφιότητα Χάος | Πρωτάθλημα Δεύτερης Κατηγορίας στην ενότητα Best Content for Sports και Δήμος ΠειραιάΣΕΓΑΣ – Stoiximan – Above – Progame – Activemedia Group με την υποψηφιότητα Piraeus Street Long Jump στην ενότητα Best Sports Sponsorships.

Οι νικητές με μια ματιά
Πιο συγκεκριμένα, βραβείο απέσπασαν οι: 4WiseMonkeys, 11team-sports, 24Media, 24Media Productions, Above, Activemedia Group, Aimilios Sports YouTube Channel, Alanafootball fc, Arla Foods, Avra Water | Coca-Cola HBC, Basketaki, Bigger Picture Productions, Birdie Events, Busybuilding, Car.gr, Communication Lab, Cosmossport, Cosmote TV / OTE AE, Costa Navarino, Delta ISO LTD, Digital Minds, Garmin, Herbalife, Imperius Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, Indigo View, Ios Beach Volleyball, iRun …and more!, K2 Furniture, Kabal Digital Agency, Kingbet, Libero S&T, Luxurios Island Experience, Mega, Miele Hellas, Mindtrap, Novibet, Ogilvy Greece, Ohonos Snack, Progame, Prosport, Puma, Seen, Social Experience, Sports Management Society, Deree – The American College of Greece, Center of Excellence in Food, Tourism & Leisure, The American College of Greece, Spotawheel, Star Kids Academy – Αστέρια Ηρακλείου Αττικής, Stars Inc.11, Stoiximan, Stoiximan Super League, The Box, The Project Company, The Sports Footprint, VGL eSports, Zeniθ, Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου, Γιώργος Ψύχας, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λάρισας, Δήμος Γλυφάδας, Δήμος Πειραιά, Δημος Πύλου-Νέστορος, Δημος Σύρου-Ερμούπολης, Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ΚΟΕ, Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ), ΟΠΑΠ ΑΕ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών, Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ΠΣΑΠΠ, ΣΕΓΑΣ, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου και Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ.

Σημαντική ανάπτυξη της αθλητικής αγοράς
Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννας Μαρίας Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, Boussias Events, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ζούμε σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις που η αθλητική βιομηχανία αναπτύσσεται με γεωμετρική πρόοδο και κατακτά τεράστια μεγέθη. Το μέγεθος της αθλητικής αγοράς έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Αναμένεται από 480,12 δισ. δολάρια που έκλεισε το 2023, να αγγίξει τα 506,93 δισ. δολάρια το 2024, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 5,6%. Η ανάπτυξη αυτή μπορεί να αποδοθεί στην ισχυρή οικονομική ανάπτυξη στις αναδυόμενες αγορές, την ταχεία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, την ταχεία αστικοποίηση, την εμφάνιση πολλαπλών αθλητικών καναλιών, στις υψηλές δαπάνες για χορηγίες, στη στήριξη των κυβερνήσεων και στην άνοδο του αθλητικού τουρισμού. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η αγορά υπολογίζεται ότι θα αυξηθεί στα 629,81 δισ. δολάρια το 2028, ακολουθώντας πάντα έναν σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 5,6%. Το αθλητικό marketing στη χώρα μας βρίσκεται διαρκώς σε εξελισσόμενη φάση και οι επιχειρήσεις ενισχύονται διαρκώς από στελέχη με εξειδικευμένες γνώσεις. Η βιωσιμότητα μαζί με την καινοτομία έχουν σημαίνοντα ρόλο και εδώ, καθώς συμβάλλουν στην κατάκτηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και την επιτυχία».

«Ο αθλητισμός είναι η ζωή μας»
Στη συνέχεια, ο Τάκης Φύσσας, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Sports Marketing Awards 2024, Πρόεδρος ΔΣ ΑΜΚΕ Champions For Life, Αθλητικός Διευθυντής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Πρωταθλητής Ευρώπης 2004, Στέλεχος ομάδας Legends 2004, Πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής, άφησε το δικό του ξεχωριστό στίγμα στη βραδιά με το μήνυμά του αναφέροντας: «Ο αθλητισμός είναι η καθημερινότητα και η ζωή μας. Τα Sports Marketing Awards μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε αυτή την καθημερινότητα συγκεντρωμένη. Και να αντιληφθούμε την προστιθέμενη αξία και τον πλούτο της. Ο θεσμός αυτός έχει τη δική του σημασία για το αθλητικό γίγνεσθαι στη χώρα μας. Πολύ περισσότερο φέτος, που συμπληρώνονται 20 χρόνια από το Euro 2004. Μια επέτειος που για εμάς, αλλά και για όλον τον Ελληνισμό, σημαίνει πάρα πολλά. Μια επέτειος που θα τιμήσουμε και θα γιορτάσουμε, όλη τη χρονιά, όπως της αρμόζει. Όλοι όσοι είμαστε εδώ, υπηρετούμε τον αθλητισμό από διαφορετικές σκοπιές, αλλά με μία κοινή συνισταμένη: την απέραντη αγάπη για αυτό που κάνουμε. Και, όπως στον αθλητισμό, έτσι και εδώ, το χρώμα του βραβείου δεν έχει τελικά και τόσο μεγάλη σημασία».

«Η ανάπτυξη του αθλητισμού, ζήτημα δημοσίου συμφέροντος»
Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Γιώργου Μαυρωτά, Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, ο οποίος επισήμανε μεταξύ άλλων: «Η ανάπτυξη του αθλητισμού για τη χώρα μας είναι ένα ζήτημα δημοσίου συμφέροντος για πολλούς λόγους. Θα απαριθμήσω τους τέσσερις βασικότερους κατά τη γνώμη μου: Υγεία για τους πολίτες, αξίες, κυρίως, για τις νέες γενιές, οικονομική ανάπτυξη και για την εικόνα της χώρας. Θα σταθώ στις αξίες του αθλητισμού γιατί είναι και αυτό που, ουσιαστικά, αποτελεί το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του. Αθλητισμός χωρίς αξίες δεν είναι αθλητισμός, είναι κάτι άλλο. Η αθλητική ακεραιότητα, το “ευ αγωνίζεσθαι” δεν είναι γραφικές κοινοτυπίες, αλλά είναι η πεμπτουσία του αθλητισμού. Και για αυτόν τον λόγο, για τις αξίες που πρεσβεύει, ο αθλητισμός αποτελεί σήμερα ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά εργαλεία και κανάλια μετάδοσης επωφελών για την κοινωνία μηνυμάτων. Η ανάπτυξη των ευεργετικών επιδράσεων του αθλητισμού απαιτεί συνέργειες. Το αθλητικό οικοσύστημα έχει πολλούς πρωταγωνιστές (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, φίλαθλους, χορηγούς, τοπική αυτοδιοίκηση, Πολιτεία, Ομοσπονδίες, Σωματεία κλπ.) και οι συνέργειες μεταξύ τους είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του. Για τους λόγους αυτούς, πιστεύω ότι η ανάπτυξη του αθλητισμού είναι ένα “ομαδικό άθλημα” που έχει συμπαίκτες όλους τους παραπάνω. Τα Sports Marketing Awards εκφράζουν ακριβώς αυτήν τη φιλοσοφία. Όλοι οι “συμπαίκτες” μαζί για έναν κοινό σκοπό, την ανάπτυξη του αθλητισμού που αγαπάμε».

Κομβικός ο ρόλος της συνεργασίας
Στη συνέχεια, ο Μηνάς Λυσάνδρου, Πρόεδρος της Stoiximan Super League, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του: «Τα Sports Marketing Awards αποτελούν έναν πολύ ισχυρό -κατά την άποψή μου- κρίκο στην αλυσίδα της αγοράς του αθλητισμού έξω από τις γραμμές, κάτι το οποίο έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία, όταν το δεις από την οπτική γωνία της ομάδας ή και της διοργανώτριας εταιρείας», προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να μην δουν αυτή τη μέρα ως το επιστέγασμα μιας προσπάθειας η οποία -σε πρακτικό επίπεδο και πανηγυρικά -οδήγησε σε κάποιο βραβείο, αλλά να θυμηθούν την αρχική στιγμή που έπεσε μια ιδέα στο «τραπέζι». «Γιατί αυτή η ιδέα εξελίχθηκε, πήρε σάρκα και οστά μέσα από τη συνεργασία όλων σας, ως ομάδα», προσέθεσε.

Τέλος, το μη διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώθηκε με την απονομή των τιμητικών βραβείων για τα Sports Marketing Awards 2024, όπου η ομάδα των Legends 2004 παρέλαβε βραβείο για την ανεπανάληπτη αθλητική της επιτυχία που διαφήμισε την Ελλάδα σε ολόκληρο τον πλανήτη και για τις αξίες και τις αρχές της που δεν σταμάτησαν ποτέ να αποτελούν έμπνευση για όλους μας. Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro2004, o Τάκης Φύσσας ανακοίνωσε τον αγώνα των Legends με την Elite της UEFA στο Έσσεν στη Γερμανία, γενέτειρα του Όττο Ρεχάγκελ, στις 11 Ιουλίου.

Η αγάπη, η σκληρή δουλειά και το πάθος ήταν τα στοιχεία που ανέδειξαν τους νικητές των φετινών Sports Marketing Awards, έχοντας στο επίκεντρό τους τον αθλητισμό.

Marketing Agency Of The Year | Active Media Group
«Η δημιουργικότητα δεν έχει όρια»
«Μπαίνοντας στον χώρο του αθλητισμού πριν αρκετά χρόνια, ένας μέντοράς μου, τόνισε ότι οι ήττες θα είναι πιο πολλές από τις νίκες μου. Ευγενικά, με συμβούλεψε πως αν για κάθε νίκη έχω πέντε ήττες, να είμαι χαρούμενος με την προσπάθειά μου. Αλλά είχε άδικο. Οι ήττες και οι απογοητεύσεις ήταν περισσότερες. Μετά από 25 χρόνια, όμως, κατάλαβα ότι για αυτήν τη σπάνια στιγμή, που μια ιδέα γίνεται πράξη και φτάνει στο σημείο να βραβευτεί, ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα. Δεν είναι μόνο χαρά ή λύπη. Είναι η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός, το άγχος, η κούραση, η εξάντληση, όλα τα συναισθήματα που νιώθεις μέχρι να φτάσεις στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Και ο δρόμος για τον θεσμό των Sports Marketing Awards τα έχει όλα. Είναι τιμή μας και αισθανόμαστε υπερήφανοι που, για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια, η εταιρεία μας κατάφερε να αποσπάσει το τιμητικό βραβείο του Sports Marketing Agency of the Year μαζί με 34 επιπλέον βραβεία. Το βραβείο αυτό, προκαλεί χαμόγελα στους ανθρώπους μας και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Η αγάπη, η σκληρή δουλειά και η πίστη σε αυτό που κάνουμε επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η διάκριση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συνεργατών μας και, κυρίως, χωρίς την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Πίσω από τα 35 αυτά βραβεία, κρύβονται αμέτρητες ώρες προετοιμασίας με συνεργάτες, εταιρείες, χορηγούς, ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας ένα κοινό όραμα, μια δέσμευση, ώστε να παρέχουμε αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, με διεθνή προβολή, αξιοποιώντας στο μέγιστο όλα τα τμήματα της εταιρείας μας, καθώς Production, Marketing, Sponsorship, Digital & Social Media και PR κατέκτησαν τίτλους. Οι διακρίσεις αυτές και η συνεχής προσπάθειά μας για να παραμείνουμε στην κορυφή, επιβεβαιώνουν τη διαχρονική και έμπρακτη στήριξή μας στον ελληνικό αθλητισμό και είναι απόδειξη ότι η δημιουργικότητα δεν έχει όρια. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι κοπιάζουν, δημιουργούν, εμπνέουν και εμπνέονται αλλά, κυρίως, δίνουν το “παρών” σε αυτόν τον θεσμό βραβείων, καταθέτοντας τις δουλειές με το όραμά τους».
Άκης Τσόλης, CEO, Active Media Group

Sports Club Of The Year | ΠΑΕ ΟΦΗ 1925
«Η ενέργεια και η αφοσίωση του κόσμου, το καύσιμό μας»
«Η βράβευση ως Sports Club οf the Year, δεν είναι απλά ένα τρόπαιο, αλλά συμβολίζει το τι μπορούμε να πετύχουμε μέσα από τις συνέργειες με αξιόλογους και αξιόπιστους συνεργάτες. Το Black Flame Rising αποτελεί ισχυρό αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ, η οποία καταγράφηκε για πρώτη φορά στα χρονικά και θ’ αποτελέσει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές φιλάθλων της ομάδας μας. Δεν θα είχε πραγματοποιηθεί, χωρίς τη συνεργασία με την 24Media Productions και τον Δημήτρη Μάρη, με τον οποίο μοιραστήκαμε τ’ όραμά μας για κάτι μοναδικό στα χρονικά του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Ήταν μία σειρά που έφερε κοντά την κοινότητα των φιλάθλων του ΟΦΗ, όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά όπου υπάρχει υποστηρικτής της ομάδας μας, μέσα από τη μετάδοσή της από το Cosmote TV και το Sport24. Στο τέλος της ημέρας, όλα γίνονται για τον αγνό φίλαθλο που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Τον κόσμο με την πρωτοφανή του παρουσία, στο γήπεδό μας για την παρουσίαση της φανέλας μας, μαζί με την Cosmossport και την Puma, τον περασμένο Αύγουστο. Η ενέργεια που φέρνει ο κόσμος και η αφοσίωσή του αποτελεί καύσιμο για όλους εμάς στον οργανισμό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».
Μιχάλης Μπούσης, Πρόεδρος, ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Sports Brand Of The Year | Novibet
«Ο αθλητισμός στο επίκεντρο»
«Εκ μέρους όλης της οικογένειας της Novibet, σας ευχαριστούμε για την κορυφαία τιμητική διάκριση με το βραβείο Sports Brand of the Year. Αυτή η βράβευση είναι ιδιαίτερη τιμητική για εμάς, καθώς μαζί με τα συνολικά 11 βραβεία που λάβαμε φέτος- στην πρώτη χρονιά συμμετοχής μας στα Sports Marketing Awards-, αποδεικνύει ότι αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά όλης της ομάδας μας, η οποία θέτει πάντα τον αθλητισμό στο επίκεντρο. Ευχαριστούμε τους κριτές για την αναγνώριση της προσπάθειάς μας, τους συνεργάτες μας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων και, κυρίως, τους πελάτες μας για τη διαχρονική εμπιστοσύνη που δείχνουν στις υπηρεσίες της Novibet. Αυτή η βράβευση ανήκει σε όλους όσοι έχουν συνεισφέρει στην ανοδική πορεία της Novibet και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους λάτρεις του αθλητισμού μια κορυφαία ψυχαγωγική εμπειρία, αναλαμβάνοντας, ταυτόχρονα, πρωτοβουλίες που αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία».
Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer, Novibet

Platinum Awards – Best In Sports Marketing | Clubs, Associations, Events & Best Content For Sports | Stars Inc.11 – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών
«Viral αθλητικό βίντεο που αφήνει τη δική του παρακαταθήκη»
«Η συνεχής ανάγκη για δημιουργία και αναζήτηση νέων προκλήσεων ήταν οι βασικοί λόγοι ίδρυσης της Stars Inc.11. Ενός σύγχρονου 360ο Media Agency με τη φιλοδοξία ν’ αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο Sports Marketing και τον αθλητισμό γενικότερα. Με όχημα την αγάπη για τον αθλητισμό και “όπλο” την αυθεντική αισθητική, την ποιότητα και το ξεχωριστό storytelling, λιγότερο από δύο χρόνια μετά, η Stars Inc.11 μπορεί να νιώθει υπερήφανη για τα… θορυβώδη πρώτα της βήματα. Το ντοκιμαντέρ “Χάος” είναι ένα από αυτά. Ένα ιδιαίτερο project που πραγματεύεται ένα δύσκολο θέμα, το οποίο κανείς έως τώρα δεν τόλμησε ν’ αγγίξει. Επιχειρήσαμε να παρουσιάσουμε την ιστορία του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής με τρόπο ανθρώπινο, αληθινό κι ανεπιτήδευτο. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Το “Χάος” έγινε το viral αθλητικό βίντεο της χρονιάς κι έχει ήδη αφήσει τη δική του παρακαταθήκη στον χώρο. Πλέον, ως Platinum in Sports Marketing. Αναφορικά με τη διάκρισή του στην κατηγορία Best Content For Sports, ο Παναγιώτης Αρωνιάδης δήλωσε: «H αρχή έγινε με το Bordo Mavi. Το πρώτο ντοκιμαντέρ παραγωγής Έλληνα ποδοσφαιριστή, του Τάσου Μπακασέτα που βραβεύτηκε με Gold Awards ως Best Long Form Content. Αυτή τη χρονιά, η Stars Inc.11 έχει τη χαρά να πραγματοποιήσει ένα ξεχωριστό back to back. Με το “Χάος”, όχι μόνο κράτησε τα ηνία ως πρωτοπόρος στον χώρο του αθλητικού ντοκιμαντέρ, αλλά έκανε και το double στα Platinum βραβεία των Sports Marketing Awards 2024 ως Best Content for Sports. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ που μας έδωσε απόλυτη ελευθερία κινήσεων και μας έδειξε τυφλή εμπιστοσύνη στη διαχείριση κι εξιστόρηση ενός τόσο λεπτού ζητήματος με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Β’ Εθνικής ν’ αναγκάζονται να τρέφονται με συσσίτιο και να ντρέπονται να λένε τι δουλειά κάνουν».
Παναγιώτης Αρωνιάδης, Founder, Stars Inc.11

Gold Winner, Avra Water / Coca-Cola HBC
Προάγοντας τον αθλητικό και βιώσιμο τρόπο ζωής
«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα βραβεύτηκε στα Sports Marketing Awards, έναν θεσμό που έχει ως στόχο την ανάδειξη κι επιβράβευση της αριστείας και της καινοτομίας στην κατηγορία Sport Marketing. Συγκεκριμένα, το Αύρα ξεχώρισε, κερδίζοντας τέσσερα βραβεία στις κατηγορίες: Best Presence on Meta’s platforms, για το ετήσιο πλάνο επικοινωνίας του, Best Sports Strategy for Product/Service Launch, για τις συλλεκτικές συσκευασίες για τα 40 χρόνια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, Best Overall Presence in Social Media, για το ετήσιο πλάνο στις SoMe πλατφόρμες, Best Sponsorship Platform for Brand/Sponsor, για την ενεργοποίηση στην Stay Active/Hydrated πλατφόρμα. Οι παραπάνω βραβεύσεις έρχονται σε συνέχεια της επιτυχούς στρατηγικής του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Αύρα, το οποίο ως επίσημος χορηγός ενυδάτωσης, υποστηρίζει τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας, συνεργάζεται και ενισχύει κορυφαίους Έλληνες αθλητές και προάγει τον αθλητικό και βιώσιμο τρόπο ζωής».
Χρήστος Μπαλατσός, Senior Brand Manager Water, Coca-Cola HBC

Keywords
sports, sports, παε οφη, costa navarino, super league, παε αεκ, παε παοκ, περιφέρεια αττικής, retail, media, group, οφη, club, stars, αρης, navarino, πειραιας, σεγασ, piraeus, long, jump, youtube, channel, water, car, cosmote, ote, delta, iso, garmin, herbalife, indigo, view, ios, beach, libero, island, mega, miele, hellas, ogilvy, puma, deree, food, star, kids, super, league, box, project, δημος, κοε, ολυμπιακος, αθηνα, οακα, οπαπ, ΑΕΚ, αελ, ΠΑΟΚ, τραπεζες, εμφάνιση, βιωσιμότητα, life, γίγνεσθαι, euro, σημαίνει, ελλαδα, elite, uefa, εταιρεία, ceo, αφοσίωση, black, κρητη, sport24, ηνία, double, winner, sport, εθνικη τραπεζα, κινηση στους δρομους, ομαδα διας, βαθμολογιες πανελληνιων 2011, www.youtube.com, αξια, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, κοινωνικος τουρισμος, τραπεζα πειραιως, τελος του κοσμου, η ζωη, κοινωνια, αυτοδιοικηση, κεντρο αθηνων, herbalife, super league, βιντεο, ηνία, περιφέρεια αττικής, αελ, γερμανια, γνωμη, γωνια, δουλεια, εθνικη, εργαλεια, θεμα, κοε, ντοκιμαντερ, οφη, πειραιως, υγεια, car.gr, car, ceo, costa navarino, ios, iso, mega, ogilvy, ote, puma, sport, star, uefa, youtube, αγαπη, αγνο, αγορα, αγχος, αθλητισμος, αισιοδοξια, αισθητικη, απλα, αστερια, αυρα, αφορμη, αφοσίωση, βαθμολογια, βιωσιμότητα, βραδια, βρισκεται, γινεται, γινονται, γηπεδο, γίγνεσθαι, δευτεροβαθμια εκπαιδευση, δευτεροβαθμια, δημος, δικη, δρομος, εγινε, ευκαιρια, υπαρχει, εκπαιδευση, ελευθερια, εμπνευση, ενεργεια, ενθουσιασμος, εμφάνιση, εποχη, επιτυχια, ερχονται, εταιρεία, ζωη, ιδεα, υπηρεσιες, θετικο, εικονα, λαθος, λειτουργια, λυπη, λογο, νερο, νικη, ομαδα, παντα, ορια, οραμα, οστα, οττο, ουσιαστικα, οχημα, παε παοκ, παε αεκ, παε αρης, παε οφη, παθος, παρουσιαση, πεμπτουσια, πιστη, ποιοτητα, πλατφορμες, πολιτεια, πρωταγωνιστες, ρεχαγκελ, ρολο, σεγασ, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, στιγμα, τιμη, τοπικη αυτοδιοικηση, φυσικα, φτανει, φυσικο, φορα, χαος, χρονικα, χρωμα, χαρα, ωρες, group, αγορες, αλυσιδα, ανηκει, super, beach, βηματα, black, box, water, channel, club, double, delta, deree, δουλειες, elite, euro, food, φυσσας, garmin, γνωσεις, hellas, χωρα, ιδιαιτερο, island, libero, indigo, project, kids, league, life, long, media, miele, navarino, νιωθεις, stars, piraeus, retail, σημαίνει, τραπεζα, θελω να, υγειας, jump, view, winner, ξεχνας, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα