Indie Awards 2024: Υψηλές επιδόσεις με focus στο creativity και το team work

Τη δέσμευσή τους στη σύλληψη και την παραγωγή δημιουργικών καμπανιών και projects υπογράμμισαν, για μια ακόμη μια φορά, οι συμμετέχοντες και οι βραβευθέντες των Indie Awards 2024, τα οποία διοργανώνουν το Marketing Week και η Boussias Events για τέταρτη συνεχή χρονιά. Η τελετή απονομής των Indie Awards, βραβείων αφιερωμένων αποκλειστικά στα ανεξάρτητα agencies, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 16 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής με παρουσιαστή τον Πέτρο Κουμπλή.

Χρύσα
Χατζησσάβα, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής

Υψηλό το επίπεδο των υποψηφίων έργων
Στην Προεδρία της Κριτικής Επιτροπής ήταν η Χρύσα Χατζησάββα, Partner της Mindshare UK, η οποία συνεχάρη όλους για τη συμμετοχή τους. Μαζί της, 20 ακόμη διακεκριμένοι επαγγελματίες και στελέχη που εργάζονται στο εξωτερικό, ένωσαν τις εμπειρίες τους για να φέρουν εις πέρας το έργο της αξιολόγησης. «Τα Indie Awards ανέδειξαν και φέτος τη δημιουργικότητα που υπάρχει σε κάθε γωνιά της χώρας μας και ιδιαίτερα στον τομέα του marketing και της διαφήμισης των ανεξάρτητων εταιρειών. Ήταν τεράστια η τιμή να είμαι Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής και πραγματικά ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με το επίπεδο της δουλειάς που ανέδειξαν οι υποψήφιες εταιρείες», δήλωσε σχετικά η Χρύσα Χατζησάββα.

Τα μεγάλα βραβεία της διοργάνωσης
Μεγάλοι νικητές των φετινών βραβείων αναδείχθηκαν τα εξής agencies:

Out to Lunch ως Indie Ad Agency of the Year.DOPE Studio ως Indie Digital Agency of the Year.A|S Strategy Branding & Communication ως Indie Design Agency of the Year.Allbright ως Indie PR Agency of the Year.Από πλευράς μεγέθους, διακρίθηκαν τα agencies:Imperius ως Best Small Indie Agency of the Year (up to 10 employees).Value ως Best Medium Indie Agency of the Year (11-25 employees).DOPE Studio ως Best Large Indie Agency of the Year (26+ employees).Επιπρόσθετα, απονεμήθηκαν και special awards στα ακόλουθα agencies:Three Sixty Marketing ως Best Indie Regional Agency of the Year.L.A. on Mars – Creative Studio ως Best Indie Newcomer of the Year.

Στο website των βραβείων www.indieawards.gr διατίθενται αναλυτικός πίνακας νικητών, δηλώσεις, καθώς και περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την τελετή απονομής.

Οι διακριθέντες με τα of the Year βραβεία των Indie Awards 2024 περιγράφουν τα ερεθίσματα, το πάθος της ομάδας τους και την εμπιστοσύνη των πελατών τους, ως τα στοιχεία τα οποία τους οδήγησαν στις μεγάλες διακρίσεις.

Άννα Στυλιανάκη, CEO, Head Creative, Out to Lunch

Indie Ad Agency Of The Year
Out To Lunch
«Φως σε μεγάλες ιδέες που δεν εκτίθενται σε μεγάλα κοινά»
«Μεγάλες ιδέες στην επικοινωνία δεν σημαίνει οπωσδήποτε και αποκλειστικά μεγάλα brands, μεγάλα budgets, μεγάλα κοινά. Tα ανεξάρτητα agencies έχουν συνήθως λίγο περισσότερο χώρο να ρισκάρουν, να δοκιμάζουν, να επιμένουν και να δημιουργούν έξω από πλαίσια και στερεότυπα. Και είναι σημαντικό να ρίχνεται φως σε πολλές μεγάλες ιδέες, που στέκονται περήφανα στο ύψος των καλύτερων πρακτικών του κλάδου διεθνώς, αλλά δεν εκτίθενται σε μεγάλα κοινά, όσο άλλες. Η ανάδειξη της Out to Lunch σε Ιndie Ad Agency της χρονιάς, για δεύτερη φορά, έρχεται ως επιβράβευση της επιμονής (εμμονής;) της ομάδας της να δημιουργεί με τόλμη και στρατηγική σκέψη μεγάλες, ανατρεπτικές, όμορφες ιδέες, βασισμένες σε δυνατά insights, άψογα πάντα εκτελεσμένες σύμφωνα με διεθνή πρότυπα δημιουργικότητας και ως επιβεβαίωση ότι υπάρχουν χώροι και τρόποι να καταφέρνουν να ξεχωρίζουν πάντα».

Στέλλα Δουκάκη, Digital Account Director, DOPE Studio

Indie Digital Agency Of The Year | Best Large Indie Agency Of The Year
DOPE Studio
«Κοινός παρονομαστής η μοναδική διάθεση της ομάδας»
«Digital Indie Agency of the Year και Best Large Indie Agency of the Year. Η χαρά όλης της ομάδας γι’ αυτές τις βραβεύσεις νομίζω δεν περιγράφεται. Στα Indie Awards συναντηθήκαμε ξανά, μετά από καιρό, με το κάθε μας project, αυτόματα όλοι πήγαμε για λίγο σε εκείνες τις στιγμές σκέψης και υλοποίησης. Ο κοινός παρονομαστής σε όλα είναι η μοναδική διάθεση της ομάδας, τα χαμόγελα. Κάθε project για εμάς είναι σαν ένα puzzle, και κάθε DOPEr ένα μοναδικό κομμάτι της ιστορίας του που, μαζί με τα άλλα, το κάνει εντυπωσιακό. Νομίζω, αυτό είναι που μας δίνει τον ρυθμό της επιτυχίας, σε συνδυασμό πάντα με τις μοναδικές ευκαιρίες μέσω των briefs που μοιράζονται οι συνεργάτες / πελάτες μαζί μας».

Αντωνία Σκαράκη, Founder & CEO, A|S Strategy Branding & Communication

Indie Design Agency Of The Year
A|S Strategy Branding & Communication
«Κάνουμε τα ερεθίσματά μας δημιουργία»
«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά γι’ αυτήν τη σημαντική διάκριση. Είναι μία επιβράβευση για την αγάπη μας για το διαφορετικό, το καινούριο, για την ανυπακοή μας στις νόρμες. Επιβράβευση για εμάς αλλά και επιβράβευση της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Δημιουργώντας ισχυρά brands για εκείνους, δημιουργούμε τον δικό μας χώρο στο industry, κατακτώντας τους στόχους μας ημέρα με την ημέρα, project με το project. Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι με κάθε επιτυχία αλλά και αποτυχία. Δεν σταματάμε να μαθαίνουμε από τις διεθνείς τάσεις και από το τι γίνεται γύρω μας. Τα ερεθίσματά μας τα κάνουμε δημιουργία. Με επιμονή και εμμονή. Το ότι αυτό αναγνωρίζεται με μια διάκριση αυτού το επιπέδου μάς δίνει ώθηση για περισσότερα. Για να ανέβουμε ακόμη ψηλότερα. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στα Indie Awards και στην Boussias Events, για την τιμή που μας έκανε, ακόμη μια χρονιά».

Αριάδνη Καρπαθάκη, Marketing & Communications Director, Allbright

Indie PR Agency Of The Year
Allbright
«Δουλεύουμε με πάθος, μιλάμε με ειλικρίνεια, χτίζουμε σχέσεις»
«Όλοι εμείς, στην Allbright, πιστεύουμε ότι το σπουδαιότερο κεφάλαιο είναι το ανθρώπινο. Κατανοώντας τις ανάγκες, τις ανησυχίες των ανθρώπων πίσω από τα brands και βάζοντας στο επίκεντρο τις αξίες του ήθους, της αξιοπιστίας, της ειλικρίνειας και της συνέπειας, δημιουργούμε το δικό μας αφήγημα. Διασφαλίζοντας την ενσωμάτωση αυτών των αξιών σε κάθε project και με την ταυτόχρονη αξιοποίηση των insights και data, προσεγγίζουμε και σχεδιάζουμε τη στρατηγική και τις δράσεις επικοινωνίας, καταφέρνοντας να δημιουργήσουμε ουσιαστικές σχέσεις μεταξύ των brands και των κοινών. Ευχαριστούμε πολύ τόσο για τις σημαντικές διακρίσεις των projects μας, που απέσπασαν τέσσερα Gold βραβεία, όσο και για την υψηλή διάκριση ως Indie PR Agency of the Year. Τα βραβεία αυτά είναι η επιβράβευση της προσπάθειας και προσήλωσης μίας ομάδας ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο όραμα αλλά και των πολύτιμων partners μας, που μας εμπνέουν και μας εμπιστεύονται διαχρονικά».

Δημήτρης Κανέλλης, Creative Technologist, Imperius

Best Small Indie Agency Of The Year
Imperius
«Δέσμευση στη δημιουργικότητα και την αφοσίωση στον πελάτη»
«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βραβευτούμε ως το καλύτερο μικρό ανεξάρτητο digital agency της χρονιάς. Η δέσμευσή μας στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αφοσίωση στους πελάτες μας οδήγησε σε αυτήν την επιτυχία. Με μια ομάδα που ενώνει ταλέντο, πάθος και επαγγελματισμό, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε σε έναν ανταγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους. Αυτό το βραβείο μάς δίνει ακόμα μεγαλύτερη αφορμή να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να εξελίσσουμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με την ψηφιακή κοινότητα».

Κωνσταντίνος Κωτσιγιάννης, Co-Founder & Digital Marketing Director, Value

Best Medium Indie Agency Of The Year
Value
«Ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες και κατανόηση των αναγκών τους»
«Η βράβευση της Value, ως Best Medium Size Indie Agency of the Year, στα Indie Awards 2024 αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς της ομάδας μας, καθώς και της δέσμευσής μας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες μας και στην κατανόηση των μοναδικών αναγκών τους. Χάρη στην εξειδικευμένη γνώση και την εμπειρία μας, βοηθούμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους και να αναπτυχθούν. Μαζί τους, εξερευνούμε τις ολοένα αυξανόμενες νέες δυνατότητες αυτού του συναρπαστικού πεδίου. Η βράβευση στα Indie Awards 2024 αποτελεί για εμάς πηγή έμπνευσης για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στον τομέα του marketing. Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την Boussias Events για την εξαιρετική διοργάνωση».

Μιχάλης Ίκουτας, Managing Partner, Three Sixty Marketing

Best Indie Regional Agency Of The Year
Three Sixty Marketing
«Τελικά, ίσως δεν είμαστε και τόσο “τρελοί”»
«Όταν ξεκινούσαμε αυτήν την προσπάθεια, πριν μερικά χρόνια, πιθανόν να μην είχαμε αναλογιστεί πλήρως τα challenges που θα αντιμετωπίζαμε για να τρέξουμε ένα τόσο απαιτητικό project από ένα νησί στην άκρη της Ελλάδας. Αυτό το βραβείο έρχεται να μας πει ότι, τελικά, ίσως δεν είμαστε και τόσο “τρελοί”. Συγχαρητήρια σε όλη τη φανταστική ομάδα και ένα μεγάλο προσωπικό “ευχαριστώ” για την καθημερινή κατάθεση ψυχής».

Αντώνης Θεοδωράκης, Founder / Creative Director, L.A. on Mars – Creative Studio

Best Indie Newcomer Of The Year
L.A. on Mars – Creative Studio
«Στρατηγική σκέψη, αισθητική και υψηλού επιπέδου craftsmanship»
«Παρ’ ότι η ομάδα μας αποτελείται από μέλη με πολυετή εμπειρία στον χώρο του design και της επικοινωνίας, αυτή η διάκριση στα Indie Awards ως ένα νέο, πολυμορφικό σχήμα, σηματοδοτεί ένα μοναδικό και σημαντικό ξεκίνημα. Πέρα από τη χαρά και την τιμή που νιώθουμε για όλα τα βραβεία που λάβαμε, τα Indie Awards είναι για εμάς μια σπουδαία ευκαιρία να μοιραστούμε την αγάπη μας για τη δουλειά μας και να αναπτύξουμε νέες δημιουργικές συνεργασίες με νέους συνεργάτες και ομάδες. Ευχαριστούμε θερμά τον θεσμό και τους κριτές και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας, με έμφαση στη στρατηγική σκέψη, την αισθητική και το υψηλού επιπέδου craftsmanship».

Πέτρος Κουμπλής, Παρουσιαστής της βραδιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα