Green Brand Awards 2023: Επιβραβεύοντας την «πράσινη» καινοτομία

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, έδωσαν το «παρών» στην 3η Τελετή Απονομής των Green Brand Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο Athens Marriott Hotel, από την Boussias Events.

Βρέθηκαν εκεί για να επικροτήσουν την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που συνδυάζουν τις κατάλληλες

προϋποθέσεις βιωσιμότητας και αειφορίας με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική προστασία, προσφέροντας βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, αλλά και προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-friendly, Recyclable, Reusable, Zero Waste και Χαμηλής Κατανάλωσης Ενέργειας.

Συνολικά, διακρίθηκαν 64 εταιρείες, φορείς και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων, ενώ στην κορυφή βρέθηκαν οι:

East West Greece ως Green Supplier of the YearΚωτσόβολος, Dixons South-East Europe ως Green Brand of the YearΘερμοκήπια Θράκης ΑΕ ως Green Company of the Year

Επίσης, οι εταιρείες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητα που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι:

GreentechLoulis Food IngredientsΤΕΧΑΝ – ΑΒ ΒασιλόπουλοςΚωνσταντίνα Σκαναβή, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής

Στον χαιρετισμό της, πριν την έναρξη της απονομής, η Κωνσταντίνα Σκαναβή, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ανέφερε: «Τα Green Brand Awards γιορτάζουν, παρουσιάζοντας τις πιο καινοτόμες πράσινες σκέψεις, συντονιστές, μέντορες, στοχαστές που στηρίζουν επιτεύγματα στην κυκλική οικονομία και το eco living στη χώρα μας.

Καλλιεργούμε μια φιλοσοφία αριστείας, η οποία, εάν υιοθετηθεί, θα οδηγήσει στη συνεχή αναβάθμιση του σύγχρονου τρόπου ζωής επενδύοντας ισχυρά στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και συμπεριφορά. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε, όταν σύντομα θα γυρίσουμε οριστικά τη σελίδα της πανδημίας, αφήνοντας πολλαπλώς πληγωμένο το περιβάλλον από την πρόσφατη επιστροφή στα πλαστικά μιας χρήσης, τις μάσκες, τα γάντια, τις χημικές απολυμάνσεις, τα “Πράσινα” Βραβεία έρχονται να τιμήσουν τα πιο καινοτόμα “πράσινα” έργα και μυαλά, που τόσο ο πλανήτης μας έχει ανάγκη για να προστατευτεί η δημόσια υγεία και να ζούμε όλες και όλοι μια καθημερινότητα που σέβεται τη ζωή».

Άννα Μαρία Παπίρη

Χαιρετισμό απήυθυνε και η Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, Boussias Events, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι επειδή βλέπουμε έμπρακτα ότι ο θεσμός διαχέεται και αγκαλιάζεται από το σύνολο της αγοράς. Φέτος, λοιπόν είχαμε αύξηση 180% στις συμμετοχές των εταιρειών και αύξηση 185% στις υποψηφιότητες. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το βραβείο αυτό το είχε ανάγκη η αγορά. Η “πράσινη” μετάβαση είναι το μέλλον για μια βιώσιμη οικονομία».

Άννα Ροκοφύλλου

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Άννα Ροκοφύλλου, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, Δικηγόρος και Υποψήφια Βουλευτής Α΄ Αθηνών, η οποία μεταξύ άλλων επεσήμανε: «O θεσμός των Green Brand Awards είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που στόχο έχει να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και οργανισμούς που προωθούν το μοντέλο της “πράσινης” ανάπτυξης, αναδεικνύοντας έναν νέο τύπο οικονομίας, που συνδυάζει τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας και αειφορίας, με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική προστασία.

Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης αλλά και του κόσμου των επιχειρήσεων, στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης, γίνεται όλο και σημαντικότερος κι επιβάλλει την ανάληψη, κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών».

Δημήτρης Πειρουνάκης

Ακολούθησε ο Δημήτρης Πειρουνάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδος, ο οποίος ανέφερε: «Είναι σαφές πλέον πως η χώρα μας πρέπει να μεταβεί σε ένα ισορροπημένο “πράσινο” οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης, το οποίο θα βασίζεται στις αρχές της πρόληψης και της κυκλικής οικονομίας, ενώ θα συμπληρώνεται από καινοτόμες τεχνολογίες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Το μοντέλο αυτό προσφέρει μεγαλύτερη δημιουργία αξίας για τις βιομηχανίες, περισσότερες θέσεις εργασίας, και ευκαιρίες κοινωνικής ευημερίας».

Στο μη διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, απονεμήθηκαν τα τιμητικά βραβεία των Green Brand Awards 2023, όπου o Γιώργος Σαρελάκος, Επικεφαλής Aegean Rebreath, παρέλαβε τιμητικό βραβείο εκ μέρους της Aegean Rebreath/ Λ.Τ. Σκύρου για τις Δράσεις Προστασίας του Θαλάσσιου Οικοσυστήματος και την Αειφορία. Η Αρετή Λάγιου παρέλαβε βραβείο εκ μέρους του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, ΠΑΔΑ για τις Δράσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης στη Δημόσια Υγεία και η Άρτεμις Ζενέτου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Fulbright Greece, παρέλαβε τιμητικό βραβείο εκ μέρους της Fulbright Greece για την Ενίσχυση Νεαρών Επιστημόνων σε Περιβαλλοντικές Σπουδές.

Γιώργος Σαρελάκος

Για το τιμητικό βραβείο που έλαβε ο Γιώργος Σαρελάκος, Επικεφαλής Aegean Rebreath, δήλωσε: «Ο λιμένας Σκύρου αποτελεί παράδειγμα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο όσον αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ευαισθητοποίηση των επισκεπτών. Σε μία τέτοια προσπάθεια η Aegean Rebreath δεν μπορεί παρά να συμβάλει. Με μεγάλη μας χαρά προσκαλέσαμε τη Σκύρο να συμμετέχει στο Δίκτυο Μπλε Δήμων και συμπληρώσαμε τις προσπάθειες των τοπικών λιμενικών αρχών με ολιστικές δράσεις πρόληψης και απορρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις προσπάθειες αυτές, διότι είναι πεποίθηση μας πως οι βέλτιστες πρακτικές είναι αυτές που μπορούν να οδηγήσουν σε ουσιαστικές λύσεις».

Άρτεμις Ζενέτου

Με τη σειρά της η Άρτεμις Ζενέτου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Fulbright Greece, ανέφερε: «Ο θεσμός των Green Brand Awards συμβάλλει στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και υπενθυμίζει την ευθύνη όλων απέναντι στις επόμενες γενιές. Ευθύνη που βρίσκεται στον πυρήνα των αξιών του Ιδρύματος Fulbright και την οποία υπηρετεί επί 75 χρόνια με το έργο του στον τομέα της εκπαίδευσης μέσω του Προγράμματος Υποτροφιών».

Αρετή Λάγιου

Τέλος, η Αρετή Λάγιου, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Πρόληψης Νοσημάτων και Δημόσιας Υγείας, Πρόεδρος του Τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ανέφερε:

«Μέσα από τις δράσεις μας συμβάλλουμε στην προστασία του αέρα που αναπνέουμε, του νερού που πίνουμε και των τροφών που καταναλώνουμε. Σήμερα βραβεύονται τα αποτελέσματα της συλλογικής προσπάθειας και συνεισφοράς των συνεργατών μου και των φοιτητών μας. Υπογραμμίζω ότι οι περιβαλλοντικές μας δραστηριότητες έχουν συμβάλει στην κατεύθυνση της χάραξης περιβαλλοντικών πολιτικών και συνεισφέρουν αποφασιστικά στην ενδυνάμωση της “φωνής” της κοινωνίας μας».

Τα Green Brand Awards 2023 πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας. Υποστηρικτής της τελετής απονομής ήταν η Dell Technologies και Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Πράσινο Σπίτι & Κτίριο, το portal energypress.gr, το site b2green.gr και το site ecoweek.org.

Με αφορμή τη διάκρισή τους, οι Of the Year Νικητές νικητές μίλησαν για την προσήλωση τους στη βιώσιμη και «πράσινη» ανάπτυξη, ενώ ξεκαθάρισαν ότι τα βραβεία, που έλαβαν, θα λειτουργήσουν ως ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσουν το έργο τους.

Μαρία Χατζηζήση, Υπεύθυνη Επικοινωνίας, East West Greece

East West Greece / Green Supplier of the Year
«Τα βραβεία αυτά μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε»
«Η ομάδα της East West Greece, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία Boussias και την καταρτισμένη κριτική επιτροπή των Green Brand Awards, για όλες τις τιμητικές διακρίσεις και ιδιαιτέρως για το Green Supplier of the Year. Αυτά τα βραβεία, που αποκομίσαμε, μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος το έργο μας. Σε συνεργασία λοιπόν με δήμους αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις, τοποθετούμε ακόμα περισσότερους κάδους συλλογής μεταχειρισμένων κλωστοϋφαντουργικών και παρέχουμε άριστες υπηρεσίες αποκομιδής. Στόχος των ενεργειών αυτών η παραγωγική βιωσιμότητα, η μετάβαση σε μία κυκλική οικονομία και η ανάπτυξη συλλογικής “πράσινης” συνείδησης σε όλους».

Κάτια Γεωργουλάκη, Chief Supply Chain Officer, Κωτσόβολος, Dixons South-East Europe

Κωτσόβολος, Dixons South-East Europe / Green Brand of the Year
«Το “πράσινο” αποτελεί για εμάς τρόπο ζωής»
«Στην Κωτσόβολος, τοποθετώντας στο επίκεντρο της βιώσιμης στρατηγικής της, δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, δεσμευόμαστε ώστε τόσο οι άνθρωποι και οι συνεργάτες, όσο και οι πελάτες μας, να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέσα και κίνητρα για να υποστηρίζουν ενεργά δράσεις παγκοσμίου βεληνεκούς για την προστασία του περιβάλλοντος, οδεύοντας σε έναν “πράσινο” πλανήτη. Η ανάδειξή μας ως Brand of the Year στα Green Brand Awards 2023 είναι η αναγνώριση των προσπαθειών των ανθρώπων μας, οι οποίοι σκέφτονται και πράττουν “πράσινα”, έχοντας ενσωματώσει στο λειτουργικό μας μοντέλο, στην εφοδιαστική μας αλυσίδα και στις υπηρεσίες μας πρωτοβουλίες που συμβάλλουν σε ένα Καλύτερο μέλλον και μία Καλύτερη Ζωή για όλους.»

Ευθύμιος Λειβαδίτης, Αντιπρόεδρος ΔΣ, Θερμοκήπια Θράκης ΑΕ

Θερμοκήπια Θράκης ΑΕ / Green Company of the Year
«Αποτέλεσμα της πολυετούς δέσμευσης απέναντι στον πιο στενό συνεργάτη μας, το περιβάλλον»
«Η διάκρισή μας είναι αποτέλεσμα ομαδικής και πολυετούς δέσμευσης απέναντι στον πιο στενό μας συνεργάτη, το περιβάλλον. Εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας και αξιοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καταφέρνουμε να παράγουμε στα θερμοκήπιά μας υψηλής ποιότητας κηπευτικά, όλο τον χρόνο, με σχεδόν μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα καλλιέργειας. Ο τόπος μας, η Θράκη, είναι πλούσιος σε γεωθερμικά πεδία, τα οποία αξιοποιούμε και συνεχώς αναπτύσσουμε την τεχνογνωσία μας στη χρήση τους. Η ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία των συστημάτων άντλησης, άρδευσης, ψύξης καλύπτεται από τη χρήση φωτοβολταϊκών. Παράλληλα, η υδροπονία και οι τεχνικές γεωργίας ακριβείας μάς εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση καλλιεργειών πεντανόστιμων κηπευτικών με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση νερού. Οι ορθές γεωργικές πρακτικές μας αντανακλούν τη βιώσιμη φιλοσοφία μας τόσο απέναντι στο περιβάλλον, όσο και στους ανθρώπους μας, τους καταναλωτές και συνεργάτες μας. Η ίδια φιλοσοφία περνά και στον σχεδιασμό των συσκευασιών μας. Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία».

Οι Νικητές των Green Brand Awards
Βραβεία στα φετινά Green Brand Awards απέσπασαν οι: Aegean και Helleniq Energy, Aktena, Anatolia College (Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια), Ateneo Group, Beko Greece, BlueCycle, Butterfly Communication – Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, Caudalie, Dell Technologies, Dotsoft SA, East West Greece IKE, Euthalia Natural Cosmetics, Famar, FUV Constructions, FUV Products, Greentech, Gruppo Cucine, Info Quest Technologies, InteramericanAnytime, Intracom Telecom, LG Business Solutions, Lioncode Your IT People – Climate Change Hub, Loulis Food Ingredients, Mazi Travel, Net-Planet – Armet Mobility, MegaCool, Pepsico Hellas, Praktiker Hellas, Radical Communications / B.Σ Καρούλιας, Re4Earth, Scoot and Ride, Skg Eco Shop, Solid Havas – Ελαΐς -Unilever Hellas, Takeda Ελλάς Φαρμακευτική ΑΕ, ΤΕΧΑΝ ΑΒΕΕ / ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ, Uni-Pharma SA & InterMed SA, Urban Camel Ecowave Dynamis, Wattcrop, Yes! Hotels, ΑΒ Βασιλόπουλος, Αρβανιτίδης Γραφικές Τέχνες-Εκτυπώσεις, Δήμος Ηρακλείου, Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ) Χανίων, Έλενα Αναστασίου, ΕΥΔΑΠ ΑΕ, Θεόνη ΑΕ, Θερμοκήπια Θράκης – Thrace Greenhouses, Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών & Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ-ΕΚΕΤΑ), Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, Λακιώτης ΑΕ, Μπίζιος ΑΕ Βιομηχανία Επεξεργασίας Γάλακτος, Νέα Οδός – Κεντρική Οδός, ΝΙΚ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, Όμιλος Druckfarben – Kraft Paints, Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ), ΠΕΔΜΕΔΕ Eco ΕΠΕ, Π. Χατζησταύρος ΠΡΟΚΑΤ ΕΕ, Υφυπουργείο Αθλητισμού / Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, ΟΦΕΤ – Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, Φάρμα Κουκάκη ΑΕ.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα των νικητών στο www.greenawards.gr

Ηλίας Χουδάλης, COO, Greentech

Greentech / Platinum Winner
«Στοχεύοντας στην αειφορία και το “μέλλον” των κηπευτικών προϊόντων»
«H Greentech σχεδιάζει και υλοποιεί high-tech θερμοκηπιακά έργα ενσωματώνοντας προϊόντα και λύσεις που στοχεύουν στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και σε ένα υψηλό ποιοτικά και απόλυτα ασφαλές παραγόμενο προϊόν. H τεχνολογία αιχμής που ενσωματώνουμε, η βιώσιμη χρήση των φυσικών πόρων και η τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό, τη κατασκευή και λειτουργία τέτοιων μονάδων, επιτυγχάνουν τη βέλτιστη απόδοση παραγωγής με τη μικρότερη δυνατή χρήση πόρων και το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Στα έργα μας συνδυάζουμε καινοτόμες τεχνολογίες και φυσικούς πόρους, στοχεύοντας στην αειφορία και το “μέλλον” των κηπευτικών προϊόντων».

Αντζελίνα Σαπουνάκη, Sustainability Associate, ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΒ Βασιλόπουλος / Platinum Winner
«Ταξιδεύουμε το μήνυμα της ανακύκλωσης στα παιδιά μας»
«Για όλους εμάς στην ΑΒ, η Εταιρική Υπευθυνότητα ήταν και θα είναι πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι του DNA μας. Για τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον. Και γι’ αυτό είμαστε τρομερά υπερήφανοι που αποτελούμε τη μοναδική εταιρεία στην Ευρώπη που εφαρμόζει το Σύστημα Ατομικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών, με τη συνεργασία της ΤΕΧΑΝ. Το Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης, το διώροφο λεωφορείο μας, είναι μια μοναδική πρωτοβουλία με την οποία ταξιδεύουμε το μήνυμα της ανακύκλωσης στα παιδιά μας, τη γενιά του αύριο».

Νίκος Λούλης, Πρόεδρος, Loulis Food Ingredients AE

Loulis Food Ingredients / Platinum Winner
Φιλική στο περιβάλλον λειτουργία
«Για εμάς στη Loulis Food Ingredients, είναι ιδιαίτερη τιμή η διάκρισή μας για τα Επαγγελματικά Βιολογικά Άλευρα του brand «Μύλοι Λούλη» στα φετινά Green Brand Awards με Gold βραβείο στην κατηγορία «Green F&B Ingredients» και Platinum στην ενότητα «Products» σημειώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία. Η εταιρεία μας διαθέτει έναν ιδιόκτητο, πρότυπο βιολογικό μύλο από το 2010, που αποτελεί τον πρώτο στα Βαλκάνια και τον μοναδικό στην Ελλάδα πλήρως εξοπλισμένο βιολογικό μύλο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Επενδύουμε σταθερά στη σύγχρονη τεχνολογία έχοντας θέσει ως στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και μια φιλική στο περιβάλλον λειτουργία στις μονάδες παραγωγής μας. Εφαρμόζουμε πρακτικές που εξασφαλίζουν τις βέλτιστες προϋποθέσεις βιωσιμότητας, ενώ πρωταρχικό μας μέλημα είναι να προσφέρουμε προϊόντα και πρώτες ύλες που δίνουν αξία στην ανθρώπινη διατροφή. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Boussias, που στηρίζει τον θεσμό, και φυσικά την ομάδα της Loulis Food Ingredients που φροντίζει πάντα να καινοτομούμε σε όλα τα επίπεδα».

Λάμπρος Αργύρης, Marketing Director, ΤΕΧΑΝ

ΤΕΧΑΝ / Platinum Winner
«Συνεχίζουμε λοιπόν δυναμικά και εμφατικά αυτό το όμορφο ταξίδι»
«Ευχαριστούμε θερμά τη διοργάνωση και την κριτική επιτροπή για την μεγάλη τιμή που έκαναν στην ΤΕΧΑΝ και την ΑΒ Βασιλόπουλος, επιλέγοντας την πρότασή μας ως την καλύτερη ανάμεσα σε τόσες άλλες αξιόλογες υποψηφιότητες. Το ταξίδι της ΤΕΧΑΝ με την ΑΒ Βασιλόπουλος στην ανακύκλωση ξεκίνησε το 2004. Το 2018 μαζί δημιουργήσαμε το 1ο παγκόσμιο κινητό κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ανακύκλωσης. Ένας χώρος εκπαίδευσης, μύησης και ανάπτυξης περιβαλλοντικής συνείδησης σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και κυκλικής οικονομίας. Περισσότερα από 30.000 παιδιά και πολίτες σε 60 διαφορετικούς δήμους σε όλη την Ελλάδα έχουν γίνει κοινωνοί της έννοιας της ανακύκλωσης. Συνεχίζουμε λοιπόν δυναμικά και εμφατικά αυτό το όμορφο ταξίδι σε όλη τη χώρα προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να ανακυκλώσουν, να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν γνώσεις για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, αφού τα παιδιά και το περιβάλλον είναι το μέλλον του κόσμου».

Radical Communications SA / Gold Winner
«Ηθική επιβράβευση και επιβεβαίωση»
«H βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή για την ομάδα της Radical. Τα τρία βραβεία αποτελούν για όλους εμάς ηθική επιβράβευση καθώς και επιβεβαίωση ότι ενέργειες σαν αυτήν είναι ικανές να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να συμβάλλουν στη μακροβιότητα του πλανήτη. Είναι σπουδαίο για εμάς να μας εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες και διεθνή brands. Για ακόμα μια φορά επιβραβεύεται η στρατηγική συνεργασία της Radical και της Β.Σ Καρούλιας η οποία μετρά περισσότερα από 17 έτη. H Radical Communications στηρίζει τα Green Βrand Αwards, έναν θεσμό που αποσκοπεί στην επιβράβευση πρακτικών, προϊόντων και εταιρειών που κάνουν πράξη το green lifestyle και την “πράσινη» οικονομία”».
Ιωάννης Τουλουπάκης, Ηead Director, Radical Communications SA

Aleksandar Preradovic, Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, Dell Technologies

Dell Technologies / Gold Winner
«Σκοπός μας, η τεχνολογία που θα οδηγεί την ανθρώπινη πρόοδο»
«Σκοπός μας στην Dell Technologies είναι να δημιουργούμε τεχνολογία που θα οδηγεί την ανθρώπινη πρόοδο. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με τους νέους τρόπους που ακολουθούμε για την κατασκευή και τη συσκευασία των προϊόντων μας ώστε να μειώσουμε τα απόβλητα και τις εκπομπές άνθρακα και να προωθήσουμε την κυκλική οικονομία. Δεν σταματάμε ποτέ να επανεξετάζουμε κάθε βήμα του κύκλου ζωής των προϊόντων για να παρουσιάσουμε ακόμα πιο βιώσιμες λύσεις».

Keywords
green, green, yes hotels, υφυπουργείο αθλητισμού, athens, hotel, west, dixons, europe, food, project, αθηνα, aegean, αειφορία, μπλε, ελλαδα, dell, site, org, εταιρεία, βιωσιμότητα, energy, group, info, quest, interamerican, anytime, intracom, business, people, hub, travel, pepsico, hellas, praktiker, ride, shop, αβεε, urban, hotels, δεδισα, ΟΤΑ, ευδαπ, νέα, kraft, οκαα, πεδμεδε, επε, προκατ, dna, διώροφο, lifestyle, κυπρος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, αξια, Καλή Χρονιά, Τελετή Έναρξης, τελος του κοσμου, εξτρα, αποτελεσματα, αβ βασιλοπουλος, ανακυκλωση, βασιλοπουλος, βημα, διατροφη, ευδαπ, ηθικη, θρακη, κωτσοβολος, μαλτα, οικονομια, υγεια, aegean, dell, dna, kraft, net, people, praktiker, quest, unilever, urban, αβεε, αγορα, αειφορία, αυξηση, αννα, αρβανιτιδης, αρετη, αρτεμις, αφορμη, αψογη, βαθμολογια, βαλκανια, βιωσιμότητα, βρισκεται, γαντια, γινει, γινεται, δεδισα, δημος, δικτυο, διώροφο, ελενα, ενεργεια, ενεργα, εργα, επε, ερχονται, εταιρεία, ετη, ευθυνη, ευρωπη, τεχνολογια, ζωη, ζωης, ιδια, ιδιο, υπηρεσιες, θερμοκηπια, θεσεις εργασιας, κινητο, κηπευτικα, κτιριο, λειβαδιτης, λειτουργια, λεωφορειο, λογο, μειωση, μπλε, μαρια, ομαδα, παντα, οδευοντας, οδος, ομιλος, παιδια, παθος, πεδμεδε, πεδια, περιβαλλον, πηγες ενεργειας, ποιοτητα, πλαστικα, προκατ, συνεχεια, συντομα, σειρα, σκεψεις, σπιτι, τιμη, τμημα, τρια, τριτη, υφυπουργείο αθλητισμού, φαρμα, φυσικα, φορα, χαρα, athens, group, anytime, αλυσιδα, business, dixons, δημητρης, εκπομπες, energy, εθνικο, europe, food, hotels, γνωσεις, hellas, hotel, hub, χωρα, ιδιαιτερα, info, intracom, interamerican, project, shop, κομματι, κωνσταντινα, lifestyle, μια φορα, μυαλα, org, travel, pepsico, πηγες, planet, ride, site, ταξιδι, tech, θεματα, θεσεις, υγειας, west, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα