Υπονοούμενα από το δελτίο του ALPHA!

11:01 27/9/2011 - Πηγή: TVNea
ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ! «Και μακαρόνια, μακαρόνια».  Στους τηλεοπτικούς δέκτες βγήκε χτες το απόγευμα το νέο διαφημιστικό σποτ της τηλεόρασης του Alpha. Το διαφημιστικό γυρίστηκε σε εξωτερικούς χώρους και δίνει κατά βάση λόγω σε νέους ανθρώπους, οι οποίοι αναζητούν την έννοια των ειδήσεων. Το διαφημιστικό αναφέρεται
σε «άμεσες ειδήσεις» με φόντο το κίνημα των Αγανακτισμένων στην Πλατεία Συντάγματος, σε «αντικειμενικές ειδήσεις» με φόντο το ελληνικό κοινοβούλιο και σε «αξιόπιστες ειδήσεις» με φόντο την κατασκευή του Ευρώ στις Βρυξέλλες. Το διαφημιστικό βίντεο κλείνει με το ίδιο πλάνο, όπως και στο προηγούμενο διαφημιστικό: ο Αντώνης Σρόιτερ μπροστά από το στούντιο του δελτίου και ο εκφωνητής υποστηρίζει πως στον Alpha παίζουν «οι ειδήσεις όπως είναι».
Εντύπωση προκαλεί η φουλαρισμένη επίθεση προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA και ALTER. Ένας νέος, μπροστά από την έξοδο του Μετρό στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο τονίζει: «Δεν θέλουμε ανθρώπους να φωνάζουν στα παράθυρα».
Το διαφημιστικό αν και δεν είναι προεκλογικό, εντούτοις φαίνεται πως υιοθετεί αρκετά χαρακτηριστικά που γνωρίσαμε μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή της Νέας Δημοκρατίας. Υπάρχει η φράση «αισιοδοξία», «αλήθεια».
Εντύπωση μας έκανε το κοριτσάκι που γνωρίσαμε και από την διαφήμιση του «Κάτι Ψήνεται», εκεί η κοπέλα φωνάζει «Και μακαρόνια, μακαρόνια», στο σποτ για τις ειδήσεις απλά είναι σε μία κούνια. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ:  
Keywords
Αναζητήσεις
εκφωνητης κατι ψηνεται
Τυχαία Θέματα