Ελεονώρα Μελέτη για τον Πρωινό Καφέ: «Άδικο και κακοποιητικό, αρρώστησα και σωματικά και ψυχικά»

10:24 18/5/2024 - Πηγή: TVNea


Εν όψει των ευρωεκλογών, όπου και είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα και το νέο επεισόδιο της εκπομπής Status που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Astra Tv. Μάλιστα, μεταξύ
άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε από καρδιάς για την δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν βρέθηκε στο τιμόνι του «Πρωινού καφέ» αλλά και τον πόλεμο που δέχεται σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου.
Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη εκμυστηρεύτηκε πως «στην περίοδο του Πρωινού Καφέ σε μένα ενοχλούσε, επικρινόμουνα και καταδικαζόμουνα και σχολιαζόμουνα για το οτιδήποτε εκτός από τη δουλειά μου. Δηλαδή αυτό το πράγμα αν ήταν κριτική, μπορεί και να κοιτούσα να πάρω κάποια πράγματα. Δεν ήταν όμως κριτική. Αρρώστησα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Εννοείται πως λύγισα εκείνη την περίοδο και δεν μπορούσα να σηκωθώ».
«Δεν μαγαρίζω τον Πρωινό Καφέ. Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία εξαιτίας της οποίας βρίσκομαι αυτή τη στιγμή εδώ μετά από 18 χρόνια. Είμαι ευλογημένη για αυτό που συνάντησα στον ΑΝΤ1, δεν φταίει ο Πρωινός Καφές γι’ αυτό που βίωσα αλλά φταίει ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι άλλοι το ότι εγώ βρέθηκα στον Πρωινό Καφέ. Κάτι το οποίο με αρρώστησε. Μιλάω δυστυχώς για τα ΜΜΕ για για το πως, από διάφορα πόστα, διαχειρίστηκαν το ότι ένα κορίτσι 27 χρονών, ουρανοκατέβατο γι’ αυτούς, είχε την τύχη να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και μετά από πολλή δουλειά να της δοθεί μια θέση που ούτε την έκλεψε, ούτε τη στέρησε από κάποια άλλη, ούτε εκβίασε για να την πάρει, ούτε πάτησε επί πτωμάτων. Δηλαδή βρέθηκα να πληρώνω το κόστος μια «τύχης» που κάποιοι δεν μπορούσαν να μεταβολίσουν με τίποτα».

«Γι’ αυτό έβαλα πολύ πλάτη και στήριξα πάρα πολύ την Ιωάννα Μαλέσκου. Θεωρώ ότι είναι ένα πρόσωπο που έζησε πραγματικά κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχα ζήσει και γω. Την στήριζα πάρα πολύ γιατί μπορούσα να καταλάβω και πως μπορεί να πληγώνεται, να πονάει και πόσο άδικο ήταν όλο αυτό που της συνέβαινε. Ταυτίστηκα με την Ιωάννα, την πόνεσα και έχουμε πλέον προσωπική σχέση» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ελεονώρα Μελέτη για την Ιωάννα Μαλέσκου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.
«Είναι άδικο, είναι κακοποιητικό. Εγώ αρρώστησα και σωματικά και ψυχικά. Μόλις έφυγα από τον Πρωινό Καφέ, που παρακάλαγα να φύγω και να αποδεσμευτώ, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στους δρόμους, οι γονείς μου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση».Πηγή: tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα