Deutschland ησυχία, μιλάει ο Όττο

O Ότο Ρεχάγκελ συμβουλεύει τους Γερμανούς να μην υποτιμήσουν την Ελλάδα. Τι πιθανότητες δίνει για πρόκριση της Εθνικής μας.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Ότο Ρεχάγκελ μίλησε στην εφημερίδα "Sportday" για την αναμέτρηση με την Γερμανία ενόψει των προημιτελικών του EURO.

"Χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνό μου από χθες βράδυ που οριστικοποιήθηκε η πρωτιά της Γερμανίας στον όμιλο και η διασταύρωσή της με την Ελλάδα.
Θέλουν όλοι να μάθουν από μένα ποια είναι η γνώμη μου για τον αγώνα της Παρασκευής, από τη στιγμή που δούλεψα τόσα χρόνια στην Ελλάδα και, όσο να 'ναι, την ελληνική ομάδα την ξέρω καλά.
Η Γερμανία έχει μεγάλη παράδοση και δύναμη στο υψηλό επίπεδο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι χαμένη από χέρι. Έχει τις πιθανότητές της και είναι σίγουρο ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της.
Η Ελλάδα έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα με τη Ρωσία και ήταν απολύτως δίκαιη η πρόκριση. Από 'κει και πέρα, όπως είπα και εδώ στη Γερμανία, κανείς δεν πρέπει να υποτιμά την Ελλάδα ειδικά σε νοκ άουτ παιχνίδια, όπως αυτό της Παρασκευής. Γιατί η Ελλάδα με το πάθος και την αγωνιστικότητα που τη διακρίνει είναι πάντα ικανή για όλα", ήταν τα λόγια του.
Keywords
Τυχαία Θέματα