ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το μεγάλο ντέρμπι που κρίνει τη μάχη του τίτλου

Τα playoffs της Stoiximan Super League μπαίνουν στην τελική ευθεία και το φινάλε για τη μάχη του τίτλου είναι συναρπαστικό.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στην Τούμπα σε εξ αναβολής αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής των playoffs και ο νικητής του θα μονομαχήσει με την ΑΕΚ μέχρι και το φινάλε για τον τίτλο.

Ο αγώνας θα γίνει στις 20:00 και θα μπορείτε

να τον παρακολουθήσετε από το NOVA Sports Prime, καθώς και από το Match Center του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα των playoffs μέχρι το τέλος

Εξ αναβολής 5η αγωνιστική - Κυριακή 12 Μαΐου

20:00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

9η αγωνιστική - Τετάρτη 15 Μαΐου

20:00 Ολυμπιακός - ΑΕΚ 20:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 20:00 Λαμία - Άρης

10η αγωνιστική - Κυριακή 19 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ - Λαμία 20:00 Άρης - ΠΑΟΚ 20:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playouts

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα). Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά). Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα