Γιαννακόπουλος: "Δεν έχω ούτε ένα εισιτήριο, δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά-καλά την οικογένειά μου"

10:14 9/5/2024 - Πηγή: Sport 24

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final Four έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό στους φίλους των "πράσινων", που ψάχνουν τρόπο να προμηθευτούν ένα εισιτήριο. Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να στείλουν μηνύματα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας των "πράσινων" ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει.

Με post του στο Instagram

ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στα εισιτήρια που δικαιούται κάθε φιναλίστ και τόνισε ότι καλά-καλά δεν μπορεί να βρει εισιτήριο για την οικογένειά του, λέγοντας στον κόσμο να σπεύσει να προμηθευτεί εισιτήριο είτε μέσω της ΚΑΕ, είτε μέσω ιστοσελίδων που διαθέτουν εισιτήρια.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε:

"Όλοι θέλαμε να έχουν έρθει διαφορετικά τα αποτελέσματα χθες, μόνο και μόνο για να έχουμε παραπάνω εισιτήρια, με την κάψα του κόσμου να πάει στο Βερολίνο. 434, 454 εισιτήρια παίρνει κάθε ομάδα, τα οποία πρέπει να διατεθούν σε κόσμο που έχει πάρει διαρκείας που έχει παρουσία στο ΟΑΚΑ συνεχόμενη και τα λοιπά και τα λοιπά.

Anyway, για να έρθουμε στην ουσία. Δυστυχώς εγώ δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά-καλά την οικογένειά μου, άρα το να λαμβάνω μηνύματα από τον καθένα όσο και να σας αγαπάω, "θέλω ένα, θέλω δύο, θέλω 302 εισιτήρια', δυστυχώς παιδιά ούτε ένα. Ούτε ένα για δείγμα. Όποιος θέλει απευθύνεται στην ΚΑΕ ή στα διάφορα σάιτ που τα πουλάνε".

Υπενθυμίζεται ότι η EuroLeague έχει ανακοινώσει Sold Out στα εισιτήρια που διατέθηκαν στο κοινό, ωστόσο από τον Μάρτιο έχει ανοίξει το γνωστό Fan-to-Fan Marketplace (επίσημη πλατφόρμα της EuroLeague), όπου κάποιοι φίλαθλοι μπορούν να πουλήσουν τα εισιτήριά τους στην τιμή κόστους. Στην τιμή δηλαδή που τα αγόρασαν, χωρίς "καπέλο", σε μία προσπάθεια της EuroLeague να αποφύγει την πώληση εισιτηρίων στην μαύρη αγορά.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα