Release Athens 2024: Ποιες ομάδες υποστηρίζουν οι headliners

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τι σημαίνει αυτό; Μα, Release Athens 2024 φυσικά. Στην πλατεία Νερού θα "παρελάσουν" τεράστιοι καλλιτέχνες, έτοιμοι να προσφέρουν συναυλίες που θα γράψουν ιστορία. Από τους Offsrping και τους Megadeth, μέχρι του Massive Attack, τους Judas Priest και τον legendary Μπρους Ντίκινσον θα προσφέρουν αξέχαστες

βραδιές.

Το SPORT24, όπως είναι φυσικό, αναρωτιέται ποια σύνδεση μπορούν να έχουν αυτοί οι κορυφαίοι καλλιτέχνες με το ποδόσφαιρο. Με λίγα λόγια, ποια ομάδα έχουν στην καρδιά τους οι headliners του Release Athens 2024. Κάναμε μία μίνι έρευνα και σας παρουσιάζουμε.

Αρχή κάνουμε από τον Μπρους Ντίκινσον. Ο vocalist των Iron Maiden έχει συνδέσει το όνομά του με την Γουέστ Χαμ, μεγάλωσε λατρεύοντας τα σφυριά, επισκέπτεται συχνά το London Stadium, ενώ παλαιότερα ως μέλος των Maiden κυκλοφόρησε merchandise αφιερωμένο στην Γουέστ Χαμ.

Στη συνέχεια πηγαίνουμε σ' ένα ακόμη θρυλικό συγκρότημα, τους Ντουράν Ντουράν. Ο Σάιμον Λε Μπον έχει αφιερώσει πλήρως την καρδιά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει διηγηθεί σε συνέντευξή του το πρώτο του ματς στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην Μπενφίκα το μακρινό 1968, ενώ αποκαλύπτει πως πάντα προσπαθεί να βρίσκεται σε παιχνίδια της Γιουνάιτεντ. "Λατρεύω να ακολουθώ μία ομάδα με τόση παράδοση" εξομολογήθηκε.

Ο Τζον Τέιλορ από την πλευρά του, έχει την καρδιά του χωρισμένη στα δύο. Εκτός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγαπάει και την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, την Άστον Βίλα. Τους Βίλανς στηρίζει και ο Ρότζερ Τέιλορ, ο οποίος και μικρός έπαιζε και τερματοφύλακας στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

Την απόλυτη έκπληξη κάνει ο Τζάρβις Κόκερ των Pulp. Εάν τον ρωτήσεις τι ομάδα είναι, θα ξεφύγει από τα τετριμμένα. Αντίθετα θα σου απαντήσει πως υποστηρίζει ένα κλαμπ, η ιστορία του οποίου κρατάει από το 1867 (!), την Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ο Κόκερ γεννήθηκε στο Σέφιλντ και υποστηρίζει φανατικά την τοπική ομάδα. Παρακολουθεί παιχνίδια στο ιστορικό Χίλσμπορο και ονειρεύεται η μεγάλη του αγάπη να επιστρέψει κάποια μέρα στην Premier League.

Επιμένουμε... αγγλικά και πηγαίνουμε στον Ρομπ Χάλφορντ τον lead vocalist των Judas Priest. Γεννημένος επίσης στο Μπέρμιγχαμ στηρίζει την Γουέστ Μπρομ, η οποία αγωνίζεται στην Championship και μάλιστα πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους υποστηρικτές της ομάδας. Φανατικός των "Baggies" και ο μπασίστας των Judas Priest, Ίαν Χιλ, που είναι συχνός επισκέπτης του Χόθορνς.

Τέλος, θα μιλήσουμε για τον Ρόμπερτ Ντελ Νάχα των Massive Attack. Παρ' ότι γεννήθηκε στην Αγγλία ακολούθησε τα... χνάρια του Ναπολιτάνου πατέρα του. Έτσι, η μεγάλη του αγάπη είναι η Νάπολι. Φωτογραφίες του με κασκόλ των παρτενοπέι κυκλοφορούν παντού στο ίντερνετ, ενώ πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή χρονιά και δεν σταμάτησε να ποστάρει υλικό στα social media του.

Το Release Athens 2024 πλησιάζει και όλοι αυτοί οι τεράστιοι καλλιτέχνες θα προσφέρουν αξέχαστες στιγμές στην πλατεία Νερού. Ανυπομονούμε, λοιπόν...

Keywords
Τυχαία Θέματα